2821
2789
عنوان

خال روی جمجمه

114 بازدید | 13 پست

دخترم تازه عقد کرده بعد حدود یکماه نامزد دخترم گفت من یه خال روی جمجمه ام دارم این حرف کل زندگی خانواده مارو بهم ریخته فهمیدم کار سنگین نمیتونه بکنه چون دچار سردرد میشه حتی مدارک ام آر ای داره که میگن میگرنه ولی در کل بهش اطمینان نداریم دیگه قراره ببریمش پیش متخصص ولی نمیتونم دلم آروم کنم کسی تجربه ای داره یا مطلبی خونده 

تا جای که تو گوگل سرچ کردم اصلا تو میگرن چیزی به اسم خال وجود نداره تورو خدا راهنمايي کنید

میخوام اگر بشه عقد بهم بزنیم والا موندم چی هست این کوفتی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم تومور چیه خیلی ادعا هم دارن به خدا چیزی نیست فقط یه خال .آخه خال روی جمجمه.تو خونه کلا هواشو ...

وقتی انقدر وضعش خرابه چرا میخوان براش زن بگیرن زندگی متاهلی کلی استرس و مسئولیت داره

والا حرفی که شنیدم اینه روی جمجمه است از طرفی هم برادرش میگه پس سرش یعنی میدونی کل خونه‌مون روی هواس ...

متوجه نشدم بازم که یه خال بیرونی بین موهاشه یا یه ضایعه داخلیه

ولی اگر خال بین موهاست، منن داشتم و بزرگ بود، چون به برس و شونه گیر می کرد برش داشتم جواب نمونه برداری هم چیزی نشون نداد