2777
2789

نکته : (این تاپیک از زبان یک مرده و تاپیک من نیست گفت که بیام اینجا با شما به اشتراک بگذارم و نظرات شمارو بدونه) سلام دوستان راستش من خیلی دوست دارم که توی هالیوود که صنعت فیلم سازی آمریکاست و بزرگترین صنعت فیلم سازی جهانه بازیگری کنم و استعدادش رو هم دارم و استعداد خوانندگی هم دارم و می‌خوام اونجا خوانندگی هم کنم و صدام خیلی خوبه در حدی که با بهترین خواننده های رقابت میکنه

ولی من چون مسلمونم و دین اسلام هم اجازه این کار رو نمیده که تو توی فیلم یه فنر رو بغل کنی ماچش کنی بهم نزدیک بشید و اینا نمیتونم که علاقه و استعدادم رو شکوفا کنم حالا نمیدونم که چکار کنم ممنون میشم شما راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مسلمان واقعی هست که خودش جواب رو می‌دونه .

راه های دیگه برای نشون دادن استعاداد ها هست قطعا 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

چه راهی 😢

اگه استعدادشان واقعا در مد فیلمهای هالیوودی هست خب مگه فیلمهای کشور های مسلمان چه ایرادی داره .‍؟😅💖

چون اگه واقعا توی فیلمی بازی کنند که خارج از شرع و دین باشه گناه هست 🌱

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اگه اینقدر استعداد داره قطعا اینجا وارد سینما بشه ی سوپر استار میشه و پول  و شهرت کلاس و.... لازم به هالیوود ایناهم ندارع

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

آخه هالیوود دوست داره

باید خواسته هامون قابله انجام باشه و  الا من و شما شاید خیلی چیزا دوس داشته باشیم

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن