2777
2789
عنوان

ازدواج

132 بازدید | 6 پست

۳۵سالمه. عادت کردم ب تنهایی  و کنار خانواده بودن.نمیتونم دنیامو تغییر بدم اینقد رفتم سرکار و اومدم خونه و برعکس ک هیچ تصور و حسی از متاهلی ندارم.اصلا نمیدونم دنیای خانوما چ رنگیه نمیدونم بچه داری چجوریه اگه تا۴۰سالگی مجرد بمونم ممکنه خانوم پخته و عاقلی سر راهم قرار بگیره؟

نه اگر مورد مناسب امد جلو  حتما جدی فکر کن بهش

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ازدواج می کنی، باید مسءولیتشم قبول کنی...بله بچه داری سخته به خصوص چند ماه اول...باید هوای همسرتون داشته باشی..وقتی بهش علاقه داشته باشی،وقتی به این بلوغ رسیده باشی که برای زندگی مشترک همدلی لازمه..گذشت لازمه...همکاری لازمه..سعی می کنی هر کاری براش انجام بدی...دیگه نمی پرسی چرا من باید نیازهای یه نفر دیگه رو هم تامین کنم...چرا باید رضایت اونم مد نظر قرار بدم.

.وقتی که بقیه رو دوست داشته باشی مطمئنا رضایتشان برات مهمه..وقتی زندگیت برات مهم باشه و بخواهی حفظش کنی قطعا سعی می کنی رضایت همسرم جلب کنی..

بله دیگه نمی تونی سفر مجردی بری مثلا ماهی یه بار یه چند ساعتی با دوستات برو بیرون اما دیگه همسرت می شه پایه ثابت سفرها

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

شما همین صفاتی که برای همسرت می خواهی رو خودتم داری؟چنینخانمی مطمئنا خودشم می ۷واد که طرف مقابلش همین طور باشه پس سعی کن همین صفات رو تو وجود خودت پرورش بدی...الان دیگه صد تا کتاب هست بگیر مطالعه کن در مورد ازدواج و...

مثل مردان مریخی زنان ونوسی و...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
وقتی ازدواج می کنی، باید مسءولیتشم قبول کنی...بله بچه داری سخته به خصوص چند ماه اول...باید هوای همسر ...

ممنون از شما. حس میکنم خیلی فاصله دارم تا اون نقطه.حرفای جالب و مفیدی زدید