2777
2789
عنوان

اونایی که تنبلی تخمدان داشتن یا دارن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 57 پست

ببین من با این ماماهای اصلاح سبک گرفتم ..

خدایی خوبه ها ..نتیجه ام گرفتم

ولی حرفاشون چیزی نیست که نخوای پیدا کنی و نیاز به هزینه داشته باشی

برو پیج فلورا تاجیک دوتا لایو داره سیو کرده تو پیجش

همون دوتا رو گوش‌کن و عملی‌کن

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر جان من تنبلی شدید دارم سالی یکبار پریود میشم دکتر میگفت طبیعی باردار نمیشی اما من ۳ بار باردار ...

چ نکاتی؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

اصلاح سبک خوبه

بسته به شدت تنبلی ممکنه دارو در کنارش لازم باشه

من تنبلی ام خفیف بود هیچ دکتری بهم دارو نداد فقط گفتن اصلاح سبک که انجام ندادم

الان کوه دارو بهم میدن

ببین دکترت اگه دارو میده بخور،قرص جلوگیری ی مدت میخوری خوب میشی بعد قطع میکنی.

اگه هم  انتخاب کردی اصلاح سبک کنی خیلی سخته اما ادامه بده کامل

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

دکترم رفتم بهم قرص هورمونی داد کمث قرصای جلوگیری ان

پیج niloofarpcossupport رو کامل مطالعه کن رایگان هم هست ،در مورد اصلاح تغذیه هست

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

من اطلاعات خودمو بهت میگم

بعضی از تنبلی ها با کاهش وزن بهبود پیدا میکنه ولی بعضیا مثل من ک از دوران نوجوانی و زمانی ک چهل کیلو هم بودم تنبلی داشتن نه ، این نوع بیشتر ارثی هست و مقاوم تر اما من با این کارایی ک بهت میگم به راحتی به لطف خدا باردار شدم

اول ک توکل کن بخدا و بدون ک خیلی زیادن آدمایی که با تنبلی باردار شدن

دوم من بعد از سقط اولم رفتم دکتر سونو کرد اینقدر اوضاعم خراب بود ک گفت حیف کاش سقط نشده بود بعدم گفت خیلی کیست های ریز داری و تنبلی تخمدان

من دوماه اصلاح سبک کردم رفتم پیش همون دکتر گفت خبری از کیست ها نیست فولیکول غالب داشتم اونم دوتا و همون ماه باردار شدم

فست فود ، کنسرویجات، تن ماهی، نوشابه و ترجیحا هرچیز کارخانه ای حذف

رب گوجه سعی کن خونگی تهیه کنی ، روغن فقط روغن زیتون و کنجد

لبنیات حذف ، قند و شکر حذف این دو مورد خیلی سخته اما یه مدته باید رعایت کنی

پیاده‌روی هر روز نیم ساعت من هر روز نمی‌رفتم اما تو برو

فکر و خیال ممنوع

ورزش های سنگین مثل بدنسازی نرو یوگا برو ک هم آرامش داشته باشی هم سبکه

اگر نمی‌تونی ذهنتو کنترل کنی ک سمت افکار منفی نرو کلاس های هنری ثبت نام کن ک سرت شلوغ بشه

کپسول اوابوست بنظرم عالیه برای تخمک گذاری اگر قصد بارداری داری من روزی دوتا می‌خوردم 

قرص الگومد سبز هم یه مکمل دیگه است اونم من روزی سه تا می‌خوردم

از روزی سه پریودی تا روز تخمک‌گذاری ترکیب خرما و فلفل و زیره سبز و سیاه و زنجبیل و کنجد و روغن کنجد یا زیتون رو درست کن میتونی پودر مغزیجات هم بهش اضافه کنی و تفت بده و بصورت قلقلی دربیار بخور برای بارداری خوبه

چون لبنیات این مدت حذف میکنی بادام رو پوست قهوه ایش رو هم بگیر سفید بشه روزی چندتا بخور ک کلسیم بدنت تأمین بشه 

خب چیکار کنم آخه میگن تا اصلاح سبک نکنی هرکاری کنی قرصا جواب نمیدن

فکر خوبیه البته اگه هزینه خیلی زیادی نخواد متقبل بشی

دارو ساپوژکس گیاهی خیلی جواب میده

ورزش کن

سوسیس و کالباس و اینا نخور

غذاهای گرم مصرف کن

صبح به موقع بیدار شو 

اول صبح آب ولرم بخور خیلی خوبه

خب چیکار کنم آخه میگن تا اصلاح سبک نکنی هرکاری کنی قرصا جواب نمیدن

چرت پرت میگن گلم 

اصلاح سبک مگه چیه ؟؟؟؟

ورزشه و غذاهای سالم