2777
2789

وقتی مامان بابام جاییشون درد بگیره منم همونجام درد میگیره.

تلقین نیست ها.گاهی دور از همیم و من بعد اینکه مثلا دلم درد گرفت میفهمم پدر یا مادرم هم دلش درد میکنه.

همه حس ها رو درک میکنم.

مثلا خوشحال و شاد دارم تو خونه میرقصم ، یدفعه خواهرم خسته میاد خونه.تا خواهرم رو میبینم بدن منم خسته و بیحال میشه.

یا وقتی یکی میخوابه شدیدا خوابم میگیره.

اگه یکی ناراحت باشه و ناراحتیشو پنهون کنم سریع میفهمم، جوری که خودشم تعجب میکنه.

راحت میفهمم طرف داره دروغ میگه یا پنهون کاری میکنه یا میپیچونه چون حسش رو درک میکنم....وقتی تو فیلم بازیگره داره خفه میشه منم حس خفگی بهم دست میده...یا تو فیلم برف نشون بده سردم میشه...

وقتی میرم تو بازار هر آدمی که از کنارم رد میشه متوجه حال درونش میشم.میدونم شاده یا ناراحته یا بیخیاله یا مشکل داره

دقیقا انگار من درون اون فرد وجود دارم....خیلی خسته کنندس که بدونی درون هر فردی چی میگذره

خوب درون من چی میگذره ب نظرت

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

شاید باورت نشه ولی منم مث توام

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونقدر مثل شما نه ولی منم خ اینجوریم و خیلییی بده یعنی حالم ب حال دیگران بستگی داره من کادر درمان بودم اونقدر که تا درد میکشیدم درد میکشیدم کنار گذاشتم 

الان پسرم بگه دندونم ناگهان دندون منم درد میگیره بگو گوشم دقیقا گوش درد میگیرم 

شوهرم بگه حالت تهوع دارم منم سریع 😅😅😅

اگر یکی هی ناله کنه من خ تحت تاثیر قرار میگیرم

خستگی شدید؟

وااااا آره بخدا انقد خستم پاهام از خستگی گز گز میکنه😂😂😂 

واقعا شمام حسا رو درک میکنید یا اینک شانسی گفتی

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
باید ببینم آدما رو تا حسشون رو بگیرم اگه آشنا باشن با چت و تماس هم میفهمم

اهاع

انگار یه حسی بهم وارد شد

🤍🥲