2777
2789

سالهاست تو زمینه ی قنادی تمرین می کنم و آموزش می بینم البته شغلم این نیست ولی تجربه م زیاده هر سوالی دارید بپرسید

امشبم 8 کیلو کیک واسه جشن امام رضا درست کردم بیاین عکسشو بزارم همه تعریف کردن😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینم عزیزم  بعدش ببخشید توی توستر هم کیک خوب درمیاد؟ من چندبار درست میکنم روش ترک برمیداره و ...

بله عزیزم توی توستر هم میشه ولی باید دمای مناسب پخت در توستر رو بدونید که معمولا 20 درجه کمتر از دمای پخت هر کیک در فر گازی باید باشه البته ممکنه همیشه اینطور نباشا معمولا توی رسپی مینویسه که چند باشه 

اگه کیکتون ترک میخوره و ترک میخوره معنیش اینه که دمای فرتون زیاده

چیکار کنیم کیک بوی تخم مرغ نگیره؟

اون قسمتای سفید تر توی سفیده رو جدا کنید به اصطلاح بهشون میگن نطفه و رنگشون سفید شیری هست و کشدار هستن اونا رو جدا کنید و حین هم زدن تخم مرغ چند بار ظرف رو دور گیری کنید که تخم مرغ هایی که به دیواره ی ظرف پاشیده هم زده بشه و تخم مرغ هم نزده باقی نمونه که باعث بوی تخم مرغ میشه

نذرتون قبول باشه عزیزم هم عکسشو بذار هم دستورشو بی زحمت

ممنون عزیزم 

برای کیک خامه. کشی من کیک پایه مو، کیک اسفنجی درست میکنم  اول 3 تا سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی یکم می زنیم تا کف آلود بشه بعد نصف پیمانه پودرقند الک شده رو کم کم بهش اضافه می کنیم و اونقدر با دور تند همزن می زنیم تا فرم بگیره و سفت بشه جوری که وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه در حین هم زدن یکی دوبار  ظرف رو دور گیری کنید سفیده رو بزارید یخچال و سه تا زرده رو با نصف پیمانه پودر قند و یک چهارم قاشق چای خوری حدود 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ و کشدار  بشه بعد یک چهارم پیمانه آب جوش رو در حین هم زدن کم کم به زرده ها اضافه می کنیم و یک دقیقه ی دیگه هم می زنیم حالا زرده و سفیده رو با هم طی چند مرحله مخلوط می کنیم. هم زدن باید با همزن دستی به آرامی و در یک جهت صورت بگیره که پف سفیده از بین نره در مرحله ی آخر آرد یک پیمانه و بکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری باهم الک کنید و طی سه مرحله به مایع کیک اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن دستی و آرام و در یک جهت مخلوط کنید زیاد هم نزنید وگرنه کیک پف نمی کنه

کف قالب 15 سانتی کاغذ روغنی بیندازید و اصلا قالب رو چرب نکنیدمواد کیک رو داخلش بریزید ودر فر گازی که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید فر برقی دمای 160 درجه

حدود 40 تا 45 دقیقه

بعد از این زمان سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید اگه سیخ تمیز دراومد یعنی کیک پخته و کیک رو از فر خارج کنید بزارید سرد بشه بعد دور کیک رو با چاقو آزاد کنید و از قالب بیرون بیارید کاغذ روغنی رو جدا کنید

کیک رو سه لایه کنید وسط کیک رو با خامه ی فرم گرفته و موز، گردو، شکلات و هرچیزی دوست دارید فیلینگ کنید

برای خامه کشی و خامه ی فیلینگ باید مینارین قنادی از لوازم قنادی تهیه کنید خامه ی نیمه ذوب شده رو با دور تند همزن بزنید تا وقتی که سفت و رنگش مات بشه و کیک رو خامه کشی کنید

بله عزیزم توی توستر هم میشه ولی باید دمای مناسب پخت در توستر رو بدونید که معمولا 20 درجه کمتر از دما ...

آهان مرسی از راهنماییتون ایندفه امتحان میکنم درجه رو خیلی ممنون🌺

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز