ممنون عزیزم
برای کیک خامه. کشی من کیک پایه مو، کیک اسفنجی درست میکنم اول 3 تا سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی یکم می زنیم تا کف آلود بشه بعد نصف پیمانه پودرقند الک شده رو کم کم بهش اضافه می کنیم و اونقدر با دور تند همزن می زنیم تا فرم بگیره و سفت بشه جوری که وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه در حین هم زدن یکی دوبار ظرف رو دور گیری کنید سفیده رو بزارید یخچال و سه تا زرده رو با نصف پیمانه پودر قند و یک چهارم قاشق چای خوری حدود 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ و کشدار بشه بعد یک چهارم پیمانه آب جوش رو در حین هم زدن کم کم به زرده ها اضافه می کنیم و یک دقیقه ی دیگه هم می زنیم حالا زرده و سفیده رو با هم طی چند مرحله مخلوط می کنیم. هم زدن باید با همزن دستی به آرامی و در یک جهت صورت بگیره که پف سفیده از بین نره در مرحله ی آخر آرد یک پیمانه و بکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری باهم الک کنید و طی سه مرحله به مایع کیک اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن دستی و آرام و در یک جهت مخلوط کنید زیاد هم نزنید وگرنه کیک پف نمی کنه
کف قالب 15 سانتی کاغذ روغنی بیندازید و اصلا قالب رو چرب نکنیدمواد کیک رو داخلش بریزید ودر فر گازی که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید فر برقی دمای 160 درجه
حدود 40 تا 45 دقیقه
بعد از این زمان سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید اگه سیخ تمیز دراومد یعنی کیک پخته و کیک رو از فر خارج کنید بزارید سرد بشه بعد دور کیک رو با چاقو آزاد کنید و از قالب بیرون بیارید کاغذ روغنی رو جدا کنید
کیک رو سه لایه کنید وسط کیک رو با خامه ی فرم گرفته و موز، گردو، شکلات و هرچیزی دوست دارید فیلینگ کنید
برای خامه کشی و خامه ی فیلینگ باید مینارین قنادی از لوازم قنادی تهیه کنید خامه ی نیمه ذوب شده رو با دور تند همزن بزنید تا وقتی که سفت و رنگش مات بشه و کیک رو خامه کشی کنید