2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه خیلی هم خوبه .اگه کمتراز ۲۰۰بود بد بود ولی الان عالیه چندروز دیگه دوباره تکرار کن ولی الکی غصه نخور 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ینی از منم میره بالا؟ امروز سونو کردهیچی ندید فک میکنم دو سه هفتس 

منم بچه ی اولم تو سونو مشخص نشد. چقدر عقب انداختی؟ آزمایش دادی؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
منم بچه ی اولم تو سونو مشخص نشد. چقدر عقب انداختی؟ آزمایش دادی؟

امروز هفت روز عقب انداختم تو‌سونو چیزی ندبد گف بتا بده بتام ۴۵۰ بود گف کمه خیلی بهم استرس وارد کرد واقعا حالم بذه 

خدایا برای همه چی شکرت

امروز هفت روز عقب انداختم تو‌سونو چیزی ندبد گف بتا بده بتام ۴۵۰ بود گف کمه خیلی بهم استرس وارد کرد و ...

وا کجا بده خیلییم خوبه.  شاید لقاحت دیر شده من بچه ی اول دوماه پریود نمی‌شدم بتام ۶۱۱ بود.  حالا چه عجله ای داری برا سونو فعلا همین آزمایش کافیه 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
وا کجا بده خیلییم خوبه.  شاید لقاحت دیر شده من بچه ی اول دوماه پریود نمی‌شدم بتام ۶۱۱ بود. &nbs ...

واقعا؟ خدا خیرت بده یه ذره اروم شده ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشی و‌بسلامت دنیاش بیاری 

اره دیگه نمیرم دنبال سونو‌ اینا تا چند هفته دیگه 

خدایا برای همه چی شکرت

واقعا؟ خدا خیرت بده یه ذره اروم شده ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشی و‌بسلامت دنیاش بیاری  ...

اره عزیزم نگران نباش بهت قول میدم بچت سالمه سالم

اره عزیزم نگران نباش بهت قول میدم بچت سالمه سالم

مرسی عزیزم خیلییی خدا خیرت بده 

یه سوال دیگه من چون بارداری اولمه نمیدونم واقعا و‌خب جز ناباروری ها بودم و‌خودم بدون هیچ دارویی باردار شدم 

من مدام پاهام درد میگیره یا داخل معقدم تیر میکشه انگار میخام پریود شم همش استرسم میگبره این دردا بد نیست؟؟

خدایا برای همه چی شکرت