2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزای دل. واقعیتش مشکل خیلی مثل مشکل بقیه نیست و بیشتر همفکریه و ممنون میشم همه کمک کنید.

من یه دختر ۲۲ ساله هستم. خدارو شکر وضع خانواده ام خوب هست و دستمون به دهنمون میرسه. من از وقتی بچه بودم خیلی درسخون بودم تونستم تو کنکور رتبه ی تک رقمی بیارم و دانشگاه تهران درس بخونم و با معدل بسیار عالی فارغ‌التحصیل بشم. من از وقتی بچه بودم خانواده ام آرزو داشتن من مهاجرت کنم و از ایران برم و از همون موقع کلاس زبانای مختلف هم فرستادن. الان برای من موقعیتی پیش اومده که همراه با  پارتنر ۴ ساله ام بریم سوییس (یعنی حدود یک ماه دیگه سفارت باید برم) و من و اون بتونیم ادامه تحصیل بدیم. از لحاظ مالی هم مشکلی نداریم.

حالا ما چند روز  به عنوان آخرین سفر ایرانمون رفتیم شمال و من اینقدر این چند روز سرحال و شاد بودم که نمیدونم اصلا رفتن من کار درستیه یا نه. شاید فقط نیاز دارم که با پارتنرم ازدواج کنم و تو شمال خونه بگیریم و کار کنیم و کلا بیخیال اروپا و مهاجرت بشیم. به نظر شما اروپا بودن، ارزش دوری و غیر هم زبانی و سختی زندگی ساختن رو داره؟

امیدوارم همتون خوشحال و سالم باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نیاز مالی ندارین..و میتونین تو شمال کشور خودتونم شغل داشته باشید و از نظر مالی به مشکل نخورین خب چه ایرادی داره که همینجا که حالتون خوبه زندگی کنید..به نظرم اگه نیاز مالی نداشته باشید چیز خاصیو از دست نمیدید در نهایت اگه یه روزیم پشیمون بشید میتونید برید

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

مام وطن 

یعنی دست و پات رو انگار اینجا بستن مال این هوا و اب و خاکی 

ولی خارج از کشور تا عادت نکنی خسته کننده اگه جا بیفتی عالیه 

دوستم رفته اسکاتلند گفته غریبی نمی کنم خیلی شبیهه ب شماله سرسبز 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

اگه نیاز مالی ندارین..و میتونین تو شمال کشور خودتونم شغل داشته باشید و از نظر مالی به مشکل نخورین خب ...

آخه الان خانواده ها حمایت میکنند ولی خب تو شمال اونقدر شغل تخصصی مرتبط نیست، برعکس اروپا/سوییس

امیدوارم همتون خوشحال و سالم باشید.