2777
2789

نی نی یار محترم چرا تا یه روانی چیزی طبق میلش تو یه تاپیکی نبود گزارش زد بدون اینکه یه نگاه بکنی ببینی حق با کیه تق میزنی تاپیک یارو رو میپوکونی؟ یا نه چرا هرکی یکیو گزارش میزنه نمیبینی حق با کدوم بعد تعلیق کنی؟ این کار یک دقیقه هم طول نمیکشه وظیفته پس درست انجامش بده.یا چرا هرکی دوست داره تاپیک خودش حذف کنه صد تاهم گزارش بزنه انگار نه انگار قضیه چیه واقعا

قبول دارم

نینی یار جان لطفآ 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاراگاهای نه چندان محترم تا یکی یه تاپیکی زد باهاش حال نکردی مثالش ندیدی تو درکت نمیگنجه خودتووو جرر نده تاپیک دروغه میخوایی پربازدید بشی و طرف گزارش بزنی. اگه شعور داشته باشی میدونی که نباید تو همچین تاپیکی پست بذاری اصلا تا طرف به خواستش برسه. احتمال بده یه درصد واقعی باشه و طرف واقعاا کمک نیاز داشتا باشه بی وجدان

کاراگاهای نه چندان محترم تا یکی یه تاپیکی زد باهاش حال نکردی مثالش ندیدی تو درکت نمیگنجه خودتووو جرر ...

توضیح واضح بدین کدوم تاپیک رو بستیم بد نبوده و کدوم کاربری رو تعلیق کردیم که الکی بوده؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

توضیح واضح بدین کدوم تاپیک رو بستیم بد نبوده و کدوم کاربری رو تعلیق کردیم که الکی بوده؟

اعتراض در این مورد زیاده. چند موردم خودم دیدم همینجوری.  نمونش مال یه آقایی بود که یک هفته بیشتر از تاپیک زدنش گذشته بود بعد یکی باهاش حال نکرده بود گزارش زده بو تاپیکش حذف کردین. یکی دیگش خودم چند روز پیش اگه تاپیکم موردی داشت باید تاپیک قبلمم حذف کنین پس.