2777
2789
عنوان

از چهره نامزدم خوشم نمیاد

645 بازدید | 30 پست

نامزدم واقعا یه مرد نمونس خیلی دوسم داره بهم احترام میزاره و اهل تلاشه

تنها مشکلم چهرشه که یکم از معمولی پایین تره

یه روز اینقد دوسش دارم همش قربون صدقش میرم

یه روز حالم از قیافش بهم میخوره

خیلی ذهنم درگیره واقعا

البته میدونم اینکه دلزده میشم بخاطر مقایسه هم هست که با خیلیا مقایسش مبکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت تو اینه هم‌نگاه کن عزیزم

هیچ کس کامل نیست

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اشتباه می‌کنی هیچوقت در هیچ زمینه ای خودتو با کسی مقایسه نکن چون مثل یه خوره میوفته به جون آدم.. آدمو نابود می‌کنه مقایسه کردن..به خوبیاش فکر کن..سعی کن همیشه به ویژگیای مثبتش فکر کنی..بعد از ازدواج حالا اگه دوسداشتی میتونی کم کم خودت یجوری که ناراحت نشه بهش بگی که دماغشو عمل کنه یا حالا اگه موهاش کمه مو بکاره.. هیچوقت ظاهر بقیه رو با خودت یا همسرت مقایسه نکن 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

من فقط اینو میدونم که اگه تااین حد قیافش حالتو بهم میزنه پس تا اخر عمرتم حالت از قیافش بهم میخوره.

میگن خوشگلی عادی میشه ولی زشتی نه.

اون بنده خدا هرچقدرم ادم خوبی باشه وقتی ظاهرش برات اصلا جذابیت نداره بعدا به مشکل میخوری.

برادر یا همسایه و فامیل نیست که جذابیت ظاهریش برات مهم نباشه. همسرت باید از لحاظ ظاهری واست تاحدی جذاب باشه ، بحث خوشگلی نیستا، بحث به دل نشستن و معیارای خودته :)

ناموسا همه چی تموم شد؟😐