2777
2789
عنوان

چرا بعضی وقتا باباها اینجوری می‌کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 23 پست
درسته ولی با این وجود توی دلشون خیلی دوستمون دارن و نمیتونن بروز بدن این موضوع رو این بده

من واقعا نمی‌دونم دوسم داره یا نه .... :)

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
تو مهربونی کن برو بشین پیشش خودتو لوس کن قطعا مهربون میشه باهات

❤️😂مشکل اینه که نه من لوس بازی بلدم و دوست دارم و نه بابام😐 ولی داداشم تا بخوااااایییییی خودشو لوس میکنه چاپلوسی میکنه منم بعضی وقتا بهم برمیخوره

یعنی من اصلااااا لوس شدن بلد نیستم🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه ولی میتونن اوناهم صحبت کنن درباره روزشون و مشکلاتشون تا کمی سبک بشن یا حتی اگه کار اشت ...

خواهرم ایرانو با نتفلیکس اشتباه گرفتیا 😂😂😂 بابا ها یه غروری دارن کوه جلوشون کم میاره

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خواهرم ایرانو با نتفلیکس اشتباه گرفتیا 😂😂😂 بابا ها یه غروری دارن کوه جلوشون کم میاره

😂😂

همین غرور های الکیه که می‌*ینه به کانون گرم خانواده

ببخشید عفت کلامم رو از دست دادم

😂😂 همین غرور های الکیه که می‌*ینه به کانون گرم خانواده ببخشید عفت کلامم رو از دست دادم

عزیزم 😂😂😂 عب نداره عصبی هستی درکت میکنم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره