2777
2789

یه چیزی خریدم من اینترنتی

خب

امروز پست اوردش بعد پدرم داشت به مامانم میگفت واسه فلان چیز هم فلان قدر پول میدن اخه؟

اصلا شام از گلوم پایین نرفت

یا مثلا بعضی وقتا من خیلی پرانرژی و مهربون صبحا پامیشم سلام صبح بخیر میگم با سرش جواب میده یا یه سلام میگه در حالی که یه دیقه پیش داشت با داداشم حال و احوال میکرد

منم بعضی وقتا حساس میشم اعصابم خورد میشه نمیتونم خودمو کنترل کنم واقعا ناراحت میشم عصبی میشم تلافیشو سر مامانم درمیارم 

خودمم خسته شدم واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تفاوت باش 💚

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

خودتو ناراحت نکن اکثر باباها اینطورن

❤️ اره خب مشکلشون هم اینه که دلیل هاشون برای کارهاشونو نمیگن

یا کلا کم حرف میزنن وقتی مشکلی دارن و این منو خیلیی اذیت می‌کنه 

سعی میکنم ولی نمیشه دست خودمم نیست استرس گرفتم درحالی که به خودم چیزی نگفت

بابای منم همینه اعصاب آدم خورد می‌کنه فقط باید بی‌توجهی کرد بهشون ، پسر بچه های رو مخ !

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
❤️ اره خب مشکلشون هم اینه که دلیل هاشون برای کارهاشونو نمیگن یا کلا کم حرف میزنن وقتی مشکلی دارن و ...

تو مهربونی کن برو بشین پیشش خودتو لوس کن قطعا مهربون میشه باهات

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

باباها چون فشار اقتصادی خانواده روشونه گاهی میریزن رو سر خانواده ، همه جا اینطورن

اره متاسفانه

ولی میتونن اوناهم صحبت کنن درباره روزشون و مشکلاتشون تا کمی سبک بشن یا حتی اگه کار اشتباهی هم کردند درکشون کنیم

بابای منم همینه اعصاب آدم خورد می‌کنه فقط باید بی‌توجهی کرد بهشون ، پسر بچه های رو مخ !

درسته ولی با این وجود توی دلشون خیلی دوستمون دارن و نمیتونن بروز بدن این موضوع رو این بده