2777
2789
عنوان

پسر آخه اینقدر حسود 🫤

297 بازدید | 17 پست

پسره همین فردیه که تو امضام هست ،با هم اوکی بودیم ولی خوب طی یه جریاناتی کار کشیده به دعوا و بلاک کردن ،یه ماه و نصفی گذشته از اون روز ...این وسطم که هر روز خدا همو میبینیم ...حالا کاری به اینکه هی به هم برخورد داریم از عمد و غیر عمدش کار ندارم ،به اون ضایع استپ کردناش و زل زدناشم ندارم ،حتی به این کار ندارم که تمام چیزای عملی باقی مونده رو گذاشته تایمی که میدونه من برای ناهار میام دانشگاه ندارم ...

You're all the things I've got to remember

ولی آخه لعنتی ،برای اولین بار به یه پسر گفتم اسممو بنویسه ،هیچ ربطیم بهش ندارم ،بعد تو دقیقا از اون روز اسم دختر برام مینویسی ؟😂خوب بنویس ...آره حسودم ولی خوب حساسم نیستم مثل تو ...مثل تو که با یه دوست میخندیدم فکر میکردی اوووو چی بینمونه 🫤حالا من یه بار دیدمت با اون ژست مسخره ات رو نیمکت لم داده بودی و حرف میزدی و میدونستی میبینمت ،خوب من که میدونم تو چه جور آدمی هستی! این مکانیسما قدیمی شده ،میبینم عوض شدی ،مکانیسماتو تغییر دادی ،بهت که گفته بودم تغییر میکنی گوگولی من 😂زود وا دادی جناب ...اینقدر دلم میخواد اینا رو به خودش بگم ولی فعلا دستم بسته ست ...

البته خوشم میاد ،دقیقا از روزی که بی تفاوت برخورد میکنم ،تمام حرکاتی که حرصمو در بیاره رو داره اجرا میکنه ،یاد رمانا افتادم 😂وی دوران نوجوونیش کلی رمان آبکی خونده و فریب حقه ها و کلک پسر ها رو نمیخوره ،شرط میبندم دوستاش یادش دادن 😂عمرا بلد باشه از این کارا ...ماجرا ها دارم من با اینا ...یه روزی تلافی میکنم 😂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقد درگیر این پسری تو

خوب مشکلی برای شما پیش میاد ؟

دلم میخواد درگیر باشم !

یه جا دارم ثبت میکنم خاطراتمو ...

خوب میتونین باز نکنین تاپیکامو !

خب ک چی

واقعا وقتی نمیفهمین این تاپیک صرفا ثبت یه چیز کوچولو هستش ،دیگه چه انتظاری میشه داشت ،هیچی ...

نه که تو تاپیکای دیگه هسته ی اتم و مسائل مهمی تشریح میشه ،یه تاپیکه مثل بقیه ...

فارغ از تمام سختی روزام هر وقت چیز جالبی دیدم برای خودم مینویسم همیشه یه عده مثل شما ها هستن میزنن تو ذوق آدم ...

واقعا وقتی نمیفهمین این تاپیک صرفا ثبت یه چیز کوچولو هستش ،دیگه چه انتظاری میشه داشت ،هیچی ... نه ک ...

قربونت بصم توجه نکن برای دل خودت بنویس بعد هم قفل کن تاپیکو تا انرژی های منفی دور باشه ازت

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم این یعنی توضیح بده پسره چه گلی به سرش زده و شاید دوست داشتم شما توضیح بدی همین

هیچی عزیزم ،یه هم دانشگاهیه ...

آدم موفقیه و مدتها با هم در ارتباط بودیم ...

زیاد بابتش تاپیکش نوشتم ،خلاصه اش همینه