2777
2789
عنوان

پچه ها ازتون یه نظر میخوام

111 بازدید | 8 پست

امروز یه نفر بهم درخواست ادمین پاسخگویی رو داد بعد اینو فرستاده بنظرتون کلاه برداریه یا نه ؟ 

سلام وقتتون بخیر
کار ما فروش محصولات آرایشی هستش و به تعدادی ادمین برای پاسخگویی نیازمندیم........
شما در مرحله اول برای ثبت نام نیاز به نصب برنامه بانکی ابانک (بانک آینده)دارید.
این برنامه رو باید از بازار یا مایکت دانلود کنید.با شماره خودتون ثبت نام کنید احراز هویت کنید و به مرحله تایید کارشناس برسید.
بعد نیم ساعت احراز هویت شما تأیید میشه و بعدش برای اینکه تیم پشتیبانی ما متوجه ثبت نام شما بشه باید کد معرف ما(کد معرف: ddtrn )رو وارد کنید و اگه این کد وارد نشه ثبت نام شما مورد قبول ما نمیباشد و بعد ثبت این مراحل ۲۰۰ تومان براتون پرداخت میشه
و در مراحل ثبت نام مشکلی داشتید تیم پشتیبانی پیگیری میکنن و بعدش آیدی تلگرام به شما داده میشه برای اموزشات و راهنمایی بیشتر
کار شما پاسخگویی و ادمینی هستش
با تشکر....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه یه پتم تو واگذاریا بود 

بعد پت تو تهران بود من اصفهان گفتن باید هزینه فرودگاه با دامپزشکی رو پرداخت کنید 

همه هزینه هاش شد ۷۵۰ بعد یه کار برام پیش اومد گفتم پتو نمیخوام هزینه رو پس بدید  دیگه هر چی زدم جواب نمیدن 

کسی میدونه چجوری میتونه پولمو پس بگیرم؟