2821
2789
عنوان

کسی رقص عربی بلده؟

451 بازدید | 16 پست

چقدر طول می کشه مثل این کلیپای رقص لرزش شکم و باسن رو یاد بگیرم ،بدنمم خشکه تازه یه ساله میرم کلاس رقص ایرانی بد نشده رقصم میخوام ببینم عربی رو چطور میشه حرفه ای یاد گرفت ؟

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

چندین سال باید حرفه ای کار کنی تا مثل اینایی که فیلماشون و میبینی بشی🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندین سال باید حرفه ای کار کنی تا مثل اینایی که فیلماشون و میبینی بشی🗿

چندین ساال؟؟ یعنی تو یه سال نمیشه؟ 

چندین ساال؟؟ یعنی تو یه سال نمیشه؟ 

من یه سال کار کردم، در حد متوسط بلدم... اونی که مدنظرته حداقل بالای دو سال کار میبره... با توجه به اینکه تازه میگی بدن نرمی ام نداری

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من یه سال کار کردم، در حد متوسط بلدم... اونی که مدنظرته حداقل بالای دو سال کار میبره... با توجه به ا ...

چقدر باید تمرین کرد؟ من الان کلاس میرم چیز زیاد خاصی نمیگن تو کلاس حرکات رو میگن یه ذره میرقصیم تموم، الان شما لرزش شکم و باسن رو میتونی بزنی؟ 

چقدر باید تمرین کرد؟ من الان کلاس میرم چیز زیاد خاصی نمیگن تو کلاس حرکات رو میگن یه ذره میرقصیم تموم ...

اگه بدنت خشکه خب از نظر من روزی یه ساعت کار کنی حداقل تو هفت هشت ماه مبتدی میشی... کلاسم میری که خب بهتره، ولی تمرینم باید باشه در کنارش

آره خب میتونم ولی نه اونقدر حرفه ای...

اگه بدنت خشکه خب از نظر من روزی یه ساعت کار کنی حداقل تو هفت هشت ماه مبتدی میشی... کلاسم میری که خب ...

اخه من الان کلاس رقص بندری میرم تقریبا از همین لرزشا داره اصلا نمیتونم حرکاتشو درست بزنم نه قر تو بدنم هست نه میلرزه میخوام ببینم کسی که رفته بندری سخت تره یا عربی الان من تو بندری موندم واقعا اول برم عربی بهتر نیست؟  

اخه من الان کلاس رقص بندری میرم تقریبا از همین لرزشا داره اصلا نمیتونم حرکاتشو درست بزنم نه قر تو بد ...

بندری و عربی که دوتا سبک جدا هستن کلا، عربی تو یه نقاط خاصی لرزش ایجاد میشه ولی بندری اکثرا تو کل بدنه و به هیکل اون فرد هم بستگی داره که بتونه یا نه... ولی با اینکه ظاهراً یه چیزن کاملا متفاوتن

از نظر من یکی رو انتخاب کن و ادامه بده

بندری و عربی که دوتا سبک جدا هستن کلا، عربی تو یه نقاط خاصی لرزش ایجاد میشه ولی بندری اکثرا تو کل بد ...

اره ولی از کلیپایی که دیدم حس میکنم عربی آسون تره باز مثلا آروم تره یه نقاط خاصه فقط ولی بندری همش باهمه 

اره ولی از کلیپایی که دیدم حس میکنم عربی آسون تره باز مثلا آروم تره یه نقاط خاصه فقط ولی بندری همش ب ...

دقیقا همینه... رقص مبتدی عربی واقعا اسونه، ولی خب حرفه ایش سخته، پیشرفته همون حرکات مبتدی میشه رقص حرفه ای

دقیقا همینه... رقص مبتدی عربی واقعا اسونه، ولی خب حرفه ایش سخته، پیشرفته همون حرکات مبتدی میشه رقص ح ...

لرزوندن شکم تکنیک خاصی داره؟ من خیلی کلیپ میبینم میخوام ببینم تکنیک خاصی داره یا فقط همین طوری شکم و میدی بیرون و تو؟ 🤣

لرزوندن شکم تکنیک خاصی داره؟ من خیلی کلیپ میبینم میخوام ببینم تکنیک خاصی داره یا فقط همین طوری شکم و ...

ببین اول باید از قسمت بالایی پهلو شکم و بدی به چپ و راست، کتف ثابت باسن و پاها ثابت زانو کمی خمیده پهلو به چپ و راست... اون حرکتی که از قسمت بالایی تو و بیرون می‌ره فوق حرفه ایه، اگه به اولی تسلط کامل داشته باشی میتونی انجامش بدی کم کم

ببین اول باید از قسمت بالایی پهلو شکم و بدی به چپ و راست، کتف ثابت باسن و پاها ثابت زانو کمی خمیده پ ...

یا خدا چقدر سخته😑 من اینارو نمیدونستم از رو کلیپا فکر کردم فقط همین طوری شکم و میده تو و بیرون چندبارم امتحان کردم خیلی مسخره میشه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز