2777
2789
منم حالم همینه.۱ هفتش قهرم سراغمم نگرفته دلم خون شده دیگه🥹

نهایت سادگیه که قهر کنیم و بریم و منتطر بمونیم بیان دنبالمون 

در زندگی سیاستمدار باشیم و طوری مدیریت کنیم که اجازه ندیم  کار به جایی بکشه که چاره اون رو  فقط قهر کردن بدونیم 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایت سادگیه که قهر کنیم و بریم و منتطر بمونیم بیان دنبالمون  در زندگی سیاستمدار باشیم و طوری ...

منو بیرون انداخت.خودش برام بلیط گرفت و خونه نیومد تا برم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

نهایت سادگیه که قهر کنیم و بریم و منتطر بمونیم بیان دنبالمون  در زندگی سیاستمدار باشیم و طوری ...

اگه میموندم بیشتر تحقیر میشدم.گاهی باید بری کسی ک خیلی بوده وقتی نباشه نبودش به چشم میاد.من خیلی تحمل کردم.خیلی کنار اومدم.ولی نمیبینن که خودشون چیکار میکنن ک طرف مقابل ب سیم اخر میزنه

انقدر دلم براش تنگ شده که سر سفره لقمه تو دهنم بود هق هق زدم زیر گریه.حقیرم کرد خارم کرد احترام نگه نداشت راهی نداشتم باید ترکش میکردم خیلی خستم ۲ سال نزاشت تنها هیچ جا برم ساختم.بهم پول نداد گفت هرچی خواستی خودم میخرم ساختم.من حتی اجازه نداشتم یه دکتر برم.حالا ک نیس رفتم دکتر بهم گفت اگه الان بچه دار نشی دیگه نمیشی.من حسرت همه چیز ب دلم موند حتی مادر شدن.

انقدر دلم براش تنگ شده که سر سفره لقمه تو دهنم بود هق هق زدم زیر گریه.حقیرم کرد خارم کرد احترام نگه ...

به نظر میاد گرفتار عشق یک طرفه شدی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد