یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نهایت سادگیه که قهر کنیم و بریم و منتطر بمونیم بیان دنبالمون در زندگی سیاستمدار باشیم و طوری ...
اگه میموندم بیشتر تحقیر میشدم.گاهی باید بری کسی ک خیلی بوده وقتی نباشه نبودش به چشم میاد.من خیلی تحمل کردم.خیلی کنار اومدم.ولی نمیبینن که خودشون چیکار میکنن ک طرف مقابل ب سیم اخر میزنه
نهایت سادگیه که قهر کنیم و بریم و منتطر بمونیم بیان دنبالمون در زندگی سیاستمدار باشیم و طوری ...
انقدر دلم براش تنگ شده که سر سفره لقمه تو دهنم بود هق هق زدم زیر گریه.حقیرم کرد خارم کرد احترام نگه نداشت راهی نداشتم باید ترکش میکردم خیلی خستم ۲ سال نزاشت تنها هیچ جا برم ساختم.بهم پول نداد گفت هرچی خواستی خودم میخرم ساختم.من حتی اجازه نداشتم یه دکتر برم.حالا ک نیس رفتم دکتر بهم گفت اگه الان بچه دار نشی دیگه نمیشی.من حسرت همه چیز ب دلم موند حتی مادر شدن.