2777
2789
عنوان

سلام

182 بازدید | 47 پست

سلام دوستان.خوب هستین؟

دوستان همسر من خیلی از نظر رابطه جنسی ضعیفه.البته به گفته خودش چون فکرش درگیره اصن حس و حالشو نداره.امروز سر یه موضوعی بحثمون شد بعد حق هم با من بود ولی شوهرم هیچوقت قبول نمیکنه که حق با من باشه و همیشه خودشو حق به جانب میدونه.بعد یه مشت بهم زد.بعدم بهم گفت اگه فلانی(عشق سابقش)الان جای تو بود هیچوقت کتکش نمیزدم و صبح تا شب باهاش فقط رابطه برقرار میکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی واضحه😐

پس چرا جدا نمیشه ازم.

و اینکه چرا با همون عشق قبلیش ازدواج نکرد؟(درجریانم و با چشم دیدم که خود شوهرم عشق قبلیشو پس زد وگفت اصلا از اولم عاشقت نبودمو و‌نمیخواستمتو و از این حرفا و رابطشو با اون بهم زد)

پس چرا جدا نمیشه ازم. و اینکه چرا با همون عشق قبلیش ازدواج نکرد؟(درجریانم و با چشم دیدم که خود شوهر ...

شاید از شما انتظاراتی داره که برآورده نمیشه،،، و این جملات رو گفته که لج شمارو در بیاره

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
شاید از شما انتظاراتی داره که برآورده نمیشه،،، و این جملات رو گفته که لج شمارو در بیاره

یچیز دیگه هم بگم؟ببخشید ولی چون شما آقا هستین هم جنس خودتونو بیشتر میشناسید.وقتایی که با دوستاش میره بیرون مثلا ۷ساعت ۸ساعت اصصصلا یه پیام یا یه زنگ به من نمیزنه.بهش گفتم با دوستات هستی منو یادت میره.گفت بذار ۸ساعتم تورو یادم بره

و اینکه از کجا بفهمم واقعا هنوز عشق قبلیشو دوس داره یا نه؟

والا من اگه جای شما باشم کلا میذارمش کنار،، یک دقیقه هم تحملش نمیکنم🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
والا من اگه جای شما باشم کلا میذارمش کنار،، یک دقیقه هم تحملش نمیکنم🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

شما علت این رفتارا و حرفاشو نمیدونید؟بالاخره هم جنساتونو خوب میشناسید

آخه چون میشناسم دارم میگم به نظر نمیاد بهت علاقه داشته باشه

از اول اون عاشق من شد اومد جلو خیلی وانمو میکرد دوستم داره.اخلاقش خوب بود.از یکسال بعدش اخلاقش عوض شد.سرهرچیز کوچیکی منو در حد مرگ کتک میزنه.فقط دوس داره با دوستاش وقت بگذرونه.بعد به من ابراز محبت نمیکنه.میگه من درونگرام.چرا اون اولا درونگرا نبود.همش تحقیرم میکنه.همش کتکم میزنه.وقتی یه جایی میریم زن و دختر هس خیلی چشمش میچرخه بعد همیشه هم میگه من خیلی آدم خوب و چشم پاکی هستم