بُزمجه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1287 عنوان یزدی داریم؟ 61 بازدید | 8 پست تقریبا ۱ هفته دیگه خانمم موعد زایمانش هست طرف قرارداد شرکت ما بیمارستان مرتاض هست کسی تجریه داره خوبه؟؟البته خانمم طبیعی هست ولی خب چون بچه اولمون هست خانمم خیلی از زایمان میترسه واسه همین میخوام جای خوب باشه 1403/02/29 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بدبختتتت عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 یزدی ام ولی نمیدونم مرتاض که خصوصیه دیگه نگران چی هستی همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
بُزمجه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1287 یزدی ام ولی نمیدونم مرتاض که خصوصیه دیگه نگران چی هستی میدونم خصوصی هست منتهی چون بچه اولمون هست هیچ تجربه ای نداشتیم مخصوصا خانمم از زایمان خیلی میترسه واسه همین میخوام مطمعن بشم جای خوب هست بهش رسیدگی میکنن اذیت نشه
بدبختتتت عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 میدونم خصوصی هست منتهی چون بچه اولمون هست هیچ تجربه ای نداشتیم مخصوصا خانمم از زایمان خیلی میترسه وا ... اره رسیدگی میکنن منم بچه اولمه ک سزارین شدم اونم دولتی افرین بشما کانقد بفکر خانمتی همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
بدبختتتت عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 میدونم خصوصی هست منتهی چون بچه اولمون هست هیچ تجربه ای نداشتیم مخصوصا خانمم از زایمان خیلی میترسه وا ... دیگه از مرتاض کجا بهتره زایمان بلاخره اذیت میشه همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
بُزمجه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1287 دیگه از مرتاض کجا بهتره زایمان بلاخره اذیت میشه ممنون لطف کردید چون یکی میگفت مجیبیان بهتره یکی میگفت مادر خوبه همکارا گفتن مرتاض از بقیه سر تره
بدبختتتت عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 ممنون لطف کردید چون یکی میگفت مجیبیان بهتره یکی میگفت مادر خوبه همکارا گفتن مرتاض از بقیه سر تره مجیبیان هم تعریف شو شنیدم خوبه من پول نداشتم رفتم افشار همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
بُزمجه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1287 مجیبیان هم تعریف شو شنیدم خوبه من پول نداشتم رفتم افشار بیمه تکمیلی خیلی خوبه عالیه حتما برای فرزند بعدیتون بیمه تکمیلی باشید میتونید از مزایاش استفاده کنید خیلی ممنون لطف کردید
بدبختتتت عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 بیمه تکمیلی خیلی خوبه عالیه حتما برای فرزند بعدیتون بیمه تکمیلی باشید میتونید از مزایاش استفاده کنید ... بعدی در کار نیس انشالله ب سلامت فارغ شن التماس دعا همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔