2777
2789
عنوان

نکات برای بهتر شدن سایت

59 بازدید | 6 پست

امیدوارم که طراحان سایت ی گوشه چشمی هم به این تاپیک ما داشته باشن و ی فکری به حال بعضی چیزا بکنن مثلا معنی نداره که قابلیت ویرایش پیام ریپلای شده وجود نداره  چون درج لینک امکان پذیر نیست!

یا جدا چرا دکمه دیس لایک قرار نمیدیدن فکر نکنم چندان کار سختی باشه

بغیر اینها اگه نمیشه تاپیکای خودمونو پاک کنیم حداقل نی نی یارا بیشتر حواسشون به تاپیکا باشه وقتی نی نی یار شیفتیه که نباید چنین مشکلی پیش بیاد یا حداقل برای حذف تاپیک که ی ربات طراحی بشه

دوستان شما هم نکته ای بنظرتون میرسه اضافه کنید🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه سایت برای خودش ارزش قائل باشه نظر کاربراش هم باید براش مهم باشه من باید چیزی که فکر میکردم لازم ...

اینجا نظر کاربرها هیچ ارزشی نداره

فقط به فکر تبلیغ گرفتن و پول درآوردنن

به فکر جیبشونن، از اون طرف به این فکر نمیکنن که درآمد میلیاردیشون از تبلیغها بخاطر وجود من و شمای کاربر هست.

متنفرم از مدیران اینجا و ضعف مدیریتیشون

.

اینجا نظر کاربرها هیچ ارزشی نداره فقط به فکر تبلیغ گرفتن و پول درآوردنن به فکر جیبشونن، از اون طرف ...

هعیی ولی افرین چ نکته خوبی گفتید جدا این تبلیغها رو مخه قبلنا اینقدر زیاد نبود