2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خبر خوبی نیست

دینی ای که اینقدر وقت گذاشتیم براش تا ی ماه دیگه یادمون میره و با ی روز فرجه باید جمعش کنیم

واقعا بهم ریختم

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
اصلا خبر خوبی نیست دینی ای که اینقدر وقت گذاشتیم براش تا ی ماه دیگه یادمون میره و با ی روز فرجه بای ...

تجربی نیستی؟ ما ا ۲۲ام تا ۲۷ام فرجه داریم ۱۲ تج

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
تجربی نیستی؟ ما ا ۲۲ام تا ۲۷ام فرجه داریم ۱۲ تج

نه عزیزم،چه خوب

ما انسانی هستیم، یازدهم

۲۹ ام روانشناسی میدیم ۳۱ ام باید دینی بدیم

دینمون هم ۱۸ درسه

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
نه عزیزم،چه خوب ما انسانی هستیم، یازدهم ۲۹ ام روانشناسی میدیم ۳۱ ام باید دینی بدیم دینمون هم ۱۸ د ...

🥲از بی عقلیه مسئولینه. 

ابجی منم همسن توعه.

اونم الان حالش بده.

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...

بنظرم ک خوب نیست نمیدونم

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤