ببینید من دیروز درباره امام زمان و چگونه دیدن ایشون تو اینترنت داشتم می خوندم و واقعا خودم می خواستم درباره ایشون بیشتر بدونم و انقدر ناراحت بودم که فکر کردم فقط اینجوری آرامش پیدا می کنم و تو اون لحظات خیلی با ایشون درد و دل کردم و حرف زدم و حتی نذر کردم و گفتم امام زمان شما قبلا خیلی بیشتر هوامو داشتید تا الان من الان خیلی گناهکار هستم و دیگه اونجوری منو دوست ندارید
و خلاصه خیلی درد و دل کردم و فکر می کردم دیگه ایشون قرار نیست آنچنان جوابمو بده و چقدر گریه کردم و میگفتم با چه رویی من گناهکار دارم از شما درخواست کمک می کنم
منی که در موقع گناهانم به یاد شما نبودم
بچه ها واقعا از ته دلم با ایشون حرف میزدم
که یهو یاد خاطره ای افتادم که یکی از آشناهام برام تعریف کرده بود و به یاد اونم بازم بغضم گرفت و تصمیم گرفتم درباره اون تاپیک بزنم که علاوه بر خودم دیگران هم بدونن که آقا در بین ما وجود دارد
و ایشون واقعا کنار ما هستن و با اینکار هم به خودم دلداری بدم امام زمان حرف های من و درد و دل هامو شنیده
با اینکه تعداد کمی تاپیکمو دیدن و جواب دادند ولی خب بازم خوشحال بودم
که امروز چنان معجزه ای برام رخ داد که هیچکس نمی تونست بهم درباره اون کمک کنه و واقعا حس کردم که ایشون کمکم کرده و برای من دعا کرده
بچه ها سرتونو درد نیارم ایشون به من نشون دادن که انقدر تشنه و منتظر توجه ما به ایشون هستن و انقدر دوست دارن ما باهاشون حرف بزنیم و درد و دل کنیم که سریع دعای منو اجابت کردن و به من کمک کردن برای اینکه بازم با ایشون حرف بزنم
برای اینکه حواسم باشه هرچقدر گناهکار باشیم ایشون بازم دوست دارن ما منتظرشون باشیم و باهاشون حرف بزنیم و به راه درست حرکت کنیم
ایشون واقعا ما رو دوست داره
و اینکه فکر کنم خیلی خوشحال شدن که هم من به فکر ایشون بودم و هم باعث شدم بقیه هر چقدر کم به فکر ایشون باشند
تاپیک قبل من هست این موضوعی که دارم میگم
بچه ها امام زمان بیشتر از ما منتظر هست
من امروز واقعا احساسش کردم
من نه آدم چادری هستم و نه آنچنان مذهبی
خیلی معمولی هست ولی امام زمان کمکم کردند