2777
2789

برادرزاده شوهرم فروردین ۱۸ سالش شد گفتیم بهش مهر باید بری سربازی میگه نه اینجوری نیست هر وقت آدم خودش دلش خواست میتونه بره‌. آره واقعا اینجوریه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید۱۹سالش کامل بشه اگه دیرتر بره بهش اضافه خدمت میخوره البته اگه مدرک در حال تحصیل داشته باشه اشکالی نداره

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
فهمیدی منم لایک کن چون ۱۸ سالمه:)

وآقا خودت تا الان برات سوال نشده بری بپرسی؟ خدایی پسرا چقد بیخیالن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
باید۱۹سالش کامل بشه اگه دیرتر بره بهش اضافه خدمت میخوره البته اگه مدرک در حال تحصیل داشته باشه اشکال ...

نه بابا درس که نمیخونه ولی تو نت دیدم پایان ۱۸ سالگی نه نوزده سالگی

اگه برن دانشگاه که تا چهارسال(یا هفت سال بسته به رشته ای که قبول میشن) بعد نباید برن سربازی. اکه رشته های با کنکور رو میخوان، یکسال هم میتونن پشت کنکور بمونن فکر کنم 

قبلا اینجوری بود که اگه لفتش میدادن سرباز فراری میشدن و اضافه خدمت میخوردن الانو نمیدونم

فکر کنم لایحش تصویب شد ۱۴ ماه شده الان

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
نه بابا درس که نمیخونه ولی تو نت دیدم پایان ۱۸ سالگی نه نوزده سالگی

خب پایان ۱۸ میشه اول ۱۹ دیگه

اگه الان رو کیکش ۱۸ بوده یعنی تازه ۱۸ سالش شده

مثلا الان من که اسفند ۸۱ ام ۲۱ سالمه نه ۲۲ (اینو وقتی تو بیمه شرط سنی خورده بود برای عملی که داشتم متوجه شدم)

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
خب پایان ۱۸ میشه اول ۱۹ دیگه اگه الان رو کیکش ۱۸ بوده یعنی تازه ۱۸ سالش شده مثلا الان من که اسفند ...

خب اره خودت داری میگی اول ۱۹ ولی اونجا نوشته بودی ۱۹ سالش کامل بشه که درست نیست در واقع ۱۸ سال که کامل بشه باید بره سربازی