2777
2789

مگه وام بگیری، با پس انداز فک نکنم بشه چون هی بی ارزش میشه پول

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پس اندازات طلای اب شده بگیر چند تا وامم بگیر

عزیزم‌ منی‌ک‌ شاغل‌ نیستم‌ برم‌کارکنم‌ ماهی‌ ۷تومن‌ میتونم‌‌وام‌بگیرم‌

ماشین‌ بخرم؟

دختر‌ شهریور‌ ماهی ❤متولد ۱۳۷۷‌ ❤کارشناسی‌ معماری
عزیزم‌ منی‌ک‌ شاغل‌ نیستم‌ برم‌کارکنم‌ ماهی‌ ۷تومن‌ میتونم‌‌وام‌بگیرم‌ ماشین‌ بخرم؟

سخته ولی ان شاالله که میشی 

فکر کنم حداقل باید 1.5سال کار کنی و احتمالا ماشین دست دو بگیری

البته اگه کل پولت را بخوای پس انداز کنی و فقط برای ماشین بزاری و خرج نکنی احتمال زیاد میشه

خب‌ وام‌ باید  ماهی‌  خداتومن‌ پول‌ بدی

اگه حقوق خوب نمیگیری و نمیتونی قسط وام بدی، باید خواب ماشین خریدنو ببینی.

من حدود ۲۰ تومن پول داشتم میتونستم باهاش پراید صفر بخرم گفتم‌بیخیال ماشین داریم پس انداز کنیم بهترش کنیم، ۲۰ تومنه رو کم کم گذاشتم روش و سود خودشم اومد روش شده حدود ۲۰۰ تومن .

ولی پراید غیر صفرش شده ۳۰۰ تومن🤣

تو این مملکت با پس انداز به هیچ جا نمیرسی.

با ۲۰۰ تومن حتی نمیشه ماشینمون عوض کنیم چه برسه جدا واسه خودم بخرم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
ماهی ۷حقوق دارم ،تا دویست تومان میتونم وام بردارم دوبرابری از بانک مهر ولی باز هم کمه.

مگه باز پولو بذاری تو یه حساب دیگه، از روش وام دیگه برداری

به نظرت اگر بیشتر حقوقمو طلا بگیرم تا سال بعد میتونم ماشین بخرم؟آخه با دو تا بچه بدون ماشین نمیتونم ...

طلای اب شده بگیر عزیزم کارمزد نداشته باشه 

بستگی به حقوقت داره 

یه چیزی حدود 10میلیون پس انداز در ماه 

در حد یه پراید واسه سال ۸۰ و خورده ای میشه 

و اینکه احتمالا باید یه مقدارم وام بگیرید با توجه به تورم 

اگه مدل نود میخواد حدودا یه 150 تایی وام بگیری و هم ماهی حدودا 10تومن پس انداز کنی

مگه باز پولو بذاری تو یه حساب دیگه، از روش وام دیگه برداری

صد تومان قسطش میشه۲۵۰۰ میخواهم دو تا صدی بردارم ۵تومان یه وام ۳۰ تایید هم برداشتم ۱۳۰۰ دیگه بیشتر از این نمیتونم قسط بدم به نظرتون چیکار کنم؟طلا بخرم یا وام بردارم؟

طلای اب شده بگیر عزیزم کارمزد نداشته باشه  بستگی به حقوقت داره  یه چیزی حدود 10میلیون پس ...

حقوقم ۷تومان هست ،ده‌ تومان نمیتونم پس انداز کنم.

طلای آب شده میترسم کلاه سرم بگذارند ،طلای دست دوم خوبه بگیرم؟