2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نشستم دلم میخواست ولی تحملم تموم شد ، ظاهرا که خوش حالن ، بی تاب من نیستن ، میگم تا خودم زنگ نز ...

خیلی سخته اگه میتونی باز هم به خاطر بچه هات تحمل کن شاید درست شد 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
جدایی قطعیه؟ راهی برای فرصت دوباره نداری؟؟

اصلا نمیتونم این همه خاری رو تحمل کنم ، حس بی ارزشی تو اون خونه داغونم کرده بود ، الانم شوهرم خوشحاله بچه هام میگن ناراحت نیست و عین خیالشم نیست ، آره اصلا دلم نمیخواد جایی باشم که نخوانم

خیلی سخته اگه میتونی باز هم به خاطر بچه هات تحمل کن شاید درست شد 

بچه ها خودشونم میگفتن برو ، خیلی مضطرب شده بودن ،،مدام جنگ و دعوا ، شوهرم همش میگفت از من شوهر در نمیا ، بودی باش نبودی هم نبود

اصلا نمیتونم این همه خاری رو تحمل کنم ، حس بی ارزشی تو اون خونه داغونم کرده بود ، الانم شوهرم خوشحال ...

ببین حق داری. آدم باید جایی باشه که ارزشش حفظ شه

ولی بخاطر بچه ها نمیتونی گذشت کنی؟

پیش مشاور رفتین؟

بچه ها خودشونم میگفتن برو ، خیلی مضطرب شده بودن ،،مدام جنگ و دعوا ، شوهرم همش میگفت از من شوهر در نم ...

مشکل اصلی طلاقت چی هستش مشاور نمیتونه کمک کنه

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
ببین حق داری. آدم باید جایی باشه که ارزشش حفظ شه ولی بخاطر بچه ها نمیتونی گذشت کنی؟ پیش مشاور رفتی ...

سه سال از خیانتش که من فهمیدم ، با مشاور صحبت کردم ، میکفتن محبت کن به خودت برس ، برو قهر ، نادیده بگیر ولی همش خودم دست تنها خودش که میگفت من کاری نمیکنم ، انگار نمیخواست رابطه تموم شه با اون زنه ، بعد اصلا با ما وقت نمیذاشت ، اگه تا سالها ی سال هم مینشستم تو خونه جایی نخوام برم خودش نمیگفت بیا بریم بیرون و تفریح یا حتی خرید تا خودم نمیگفتم حتی پول نمیداد ،،پولم که درست نمیداد، میگفتم بذار برم سرکار سرم گرم بشه یا با دوستام برم بیرون اجازه نمیداد ، شکاک بود ، خیلی اذیت بودم

مشکل اصلی طلاقت چی هستش مشاور نمیتونه کمک کنه

هنوز طلاق نگرفتم ، توی یه پست ریپلای زدم بخونش ، ببخشید ، دلم گرفته ۱۵ سال خون دل خوردم و تحمل کردم چرا مرد ها فکر میکنن که خیانت هم میشه تحمل کنیم ، سه سال روانم ریخت بهم دیگه نشد

سه سال از خیانتش که من فهمیدم ، با مشاور صحبت کردم ، میکفتن محبت کن به خودت برس ، برو قهر ، نادیده ب ...

خیلی سخته طلاق بهترینه اگه هزینه بچه ها رو بده با یه خونه دوست داری بچه هات پیشت باشن

خیلی سخته طلاق بهترینه اگه هزینه بچه ها رو بده با یه خونه دوست داری بچه هات پیشت باشن

من با تمام بد اخلاقیاش ساختم دوست داشتم بالا سر بچه هاش بمونم ، بزرگ شدنشونو ببینم ، مهریه ام ۴۰۰ سکه هست کاش خونه بهم میداد میبخشیدم و حق طلاق می گرفتم بعد حضانت کامل نمیتونم بگیرم ، چون باید اونم کنار بچه ها باشه ، باید مسئولیت داشته باشه ، ظلم کرد بهم ، چرا حضانت کامل بگیرم راحت زن بگیره؟؟منو نخواست بچه هاشو باید بخواد من دو روز در هفته هم پیشم باشن کافیه تو این شرایط، چون ظاهرا  دل تنگ منم نیستن

من با تمام بد اخلاقیاش ساختم دوست داشتم بالا سر بچه هاش بمونم ، بزرگ شدنشونو ببینم ، مهریه ام ۴۰۰ سک ...

انشالله خدا خودش مشکلت رو حل کنه به حق امام رضا که تولدشه ازش می خواهم گره های زندگیتو باز کنه شوهرت رو به راه راست بیاره انشالله با روی خوش به پیش بچه هات برگردی