2777
2789

نمیدونم‌چرا از مادرشوهرم بدم میاد جدیدا!

دست خودم‌نیست! ویار میشه ماه های اخر باشه؟

هرکاری میکرد قبلا بخاطر دوسست داشتن و عشق همسرم فراموش میکردم و خودمو میزدم اون راه و میگفتم اشکال نداره ! دنیا دوروزه!

ولی الان چند هفته اس همش‌کاراش یادم میاد و کارهای جدیدشم روی مخمه! دلم انگار شکسته و خسته طوره...

دلم‌نمیخواد چهره اشو نگاه کنم یا حتی باهاش همکلام بشم !سعی میکنم ازش دور باشم وقتی نگاهش میکنم یه جوری میشم از توی دل و وجودم !

یه حالت بد اومدن خاصی !

من اینجوری نبودم و برام خیلی عجیبه! حتی نمیخوام اسمش بیاد!

یعنی‌ویاره؟ اونم الان؟

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

نه اثر هورمون های بارداریه آدم حساس تر میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویار نیست صبرت سر ریز کرده منم همینجوری بعضی مواقع از بعضی کسا بشدت متنفرم ولی اونا خودشونن میچسوبنن به ادم

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
#ویار_دائمی

وای 😂😂😂نه من‌اینجور نبودم 😮‍💨

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

نه اثر هورمون های بارداریه آدم حساس تر میشه 

حس بدی دارم ! حس میکنم ادم خوبی نیستم! یه حس غریبه برام! باورکن حس میکنم بچه ی توی شکمم ازش متنفره !

من مامانم سر بارداری که منو حامله بود از بابام بدش میومد عاقل شدم ازش پرسیدم میگفت سر کاراش و غرغرا ...

اخه میگن تا ۵ ماهه و بعدش خوب میشی کم کم ! نه واس منی که ازش گذشته! بچم تازه یادش افتاده 😂😂😂باید از یه سری چیزا بدش بیاد فکر کنم

نبابا عادیه راحت باش😂

ای خدا🥲🥲🥲

ویار نیست صبرت سر ریز کرده منم همینجوری بعضی مواقع از بعضی کسا بشدت متنفرم ولی اونا خودشونن میچسوبنن ...

من هرچی‌میشد میگفتم ولش کن

شعور ندارن! ادم‌نبستن! ارزش ندارن! سعی میکردم فراموش کنم و میگذشتم!

الان تازه میرم‌میچرخم توی ذهنم اون قدیمارو هم‌شخم‌میزنم!

میبینمش اصلا حالم خراب میشه! در حد ویار و تهوع و نفرت !😷😷😵‍💫😵‍💫😵‍💫

من باردارم نیستم اما تا قبل عروسی مشکلی باهاش نداشتم الان اصلا دوست ندارم باهاش همکلام شم طوری باهام ...

چقدر متنفرم ازین کارا

اینم‌اونجوره! شوهرمو تعارف میکنه گرم میگیره و میرسه به من‌ک میرسه انگار نه انگار!

بخدا یه بار زنگ نزده بگه خودت خوبی ؟ بچه خوبه؟ یا مارو میبینه بپرسه حال من و بچه رو ! اصلا انگار بچه ی غریبه اس😒

بعد میره این طرف و اون طرف میشینه میگه وای من خیلی بچه هامو و عروس ودومادو دوست دارم

خودمو براشون وقف میکنم !🤐دریغ از یه محبت 😒

دلم‌میخواد خفه اش کنم‌گاهی جدیدا😔😮‍💨

چقدر متنفرم ازین کارا اینم‌اونجوره! شوهرمو تعارف میکنه گرم میگیره و میرسه به من‌ک میرسه انگار نه ان ...

فکر کنم همه مادرشوهرا از هم یاد میگیرن😭من باهاشونم زندگی میکنم هرشب بعد اینکه شوهرم میخوابه گریه میکنم طوری باهام رفتار میکنه انگار کلفتشونم

میریم پاگشا پیش فامیلامون چرب زبونی میکنه ک اینا مهمون منن ولی نمیدونن من چی میکشم

از حسادت بهم میگه خوشبحالت پسرم تورو ماساژ میده کاش یکیم بود منو ماساژ میداد گفتم والا دونفر باید پسرتو ماساژ بده

یا آویزون دست شوهرم میشه متنفررررم از لوس بازیاش