2777
2789
عنوان

قشنگ ترین لحظه زندگیتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید تلاش اون یه زنگ بود و خیلی کم بود برای دختری مثل من، من اون زمان واقعا خجالتی بودم ، ا ...

خیلی دلم شکست برای این عشق نافرجام . دلگیر شدم از خانواده ای که یه خواستگاری محکم نکردن . و میتونم بفهمم که چقد سخت بوده برات . چقدر هم شاعرانه بوده یادگاری تون چند سال گذشته از اون زمان؟

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
وای😔😔 بمیرم برات  انشالله ب زودی صاحب ی نی نی خوشگل مشگل بشی

ممنون عزیزم .ان شاءالله......

راضیم ب رضاش

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ازدواج نکردم ب خاطر پسرم  تا قبل خواستگاری همش مامان پول بده مامان اینو بخر مامان این کارو بکن ...

وای چه صحنه غم انگیزی خدا برای هیچکس نیاره

چطور شد که رفتی خونه؟ 

در حال س... دیدیشون؟

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
ازدواج نکردم ب خاطر پسرم  تا قبل خواستگاری همش مامان پول بده مامان اینو بخر مامان این کارو بکن ...

حق داری بگی نامرد...هم پسرت هم همسرت 

خدا کنه از این بع بعد روی خوش زندگیو ببینی😔

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

خیلی دلم شکست برای این عشق نافرجام . دلگیر شدم از خانواده ای که یه خواستگاری محکم نکردن . و میتونم ب ...

۱۵ سال

خودشون خبر نداشتن

به من خیلی سخت گذشت

من اشک اونم دیدم حتی بعد ازدواجش میدونم برای اونم سخت گذشته ولی نه به اندازه ی من

من یادم نمیاد بعد اون عاشق شده باشم ،هنوزم که هنوزه یه ردی ازش منو داغون میکنه مثل شباهت کسی بهش، شاید سخته نگاهمو ازش بکشم و اون میاد خاطرم

هر جا هست دلش خوش باشه

ببخش ناراحتت کردم با حرفام تاپیکتو دوست داشتم

حق داری بگی نامرد...هم پسرت هم همسرت  خدا کنه از این بع بعد روی خوش زندگیو ببینی😔

میشه بنظرت بچه آدم همه چی آدمه چطور میتونم دووم بیارم خدا بچه هاتو برات نگهدار و خیرشو ببینی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
۱۵ سال خودشون خبر نداشتن به من خیلی سخت گذشت من اشک اونم دیدم حتی بعد ازدواجش میدونم برای اونم سخ ...

ممنونم که تجربه ات رو با من به اشتراک گذاشتی امیدوارم که خدا قشنگ ترین نگاهشو به  زندگیت بندازه و یه فرزند عالی و موفق تربیت کنی که باعث افتخارت باشه‌. 

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
میشه بنظرت بچه آدم همه چی آدمه چطور میتونم دووم بیارم خدا بچه هاتو برات نگهدار و خیرشو ببینی 

نمیدونم چی بگم آبجی ببخشید نااحتت کردم فکرکنم😭

من جونم وصله ب جون بچه هامه وقتی میبینم غذا و میوه خوب نمیخورن دیووونه میشم از زندگی 

نمیدونم چی بگم آبجی ببخشید نااحتت کردم فکرکنم😭 من جونم وصله ب جون بچه هامه وقتی میبینم غذا و میوه ...

فدات بشم خودتو ناراحت نکن همه ماها ک مادریم همینیم می‌دونی چی من و بیشتر میسوزونه اینکه سر عقد میخواست بگه بله چی گفته قبل بله آدم وقتی ازدواج می‌کنه اگه مادر یا پدرش در قید حیات نباشن حداقل ی قاب عکسی ازشون میزاره من ک نمرده بودم 😭

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فدات بشم خودتو ناراحت نکن همه ماها ک مادریم همینیم می‌دونی چی من و بیشتر میسوزونه اینکه سر عقد میخوا ...

همین یدونه پسرو داشتی؟

خیلی سخته خیلی موندم چی بگم دلت آروم بگیره یکم

همین یدونه پسرو داشتی؟ خیلی سخته خیلی موندم چی بگم دلت آروم بگیره یکم

همین یدونه بچه رو دارم بخاطر اینکه پیش خودم باشه هیچی از بابای اشغالش نگرفتم دورت بگردم شما حلالم کن ک ناراحتت کردم برام دعا کن اگه تونستی 

همین یدونه بچه رو دارم بخاطر اینکه پیش خودم باشه هیچی از بابای اشغالش نگرفتم دورت بگردم شما حلالم کن ...

اگر بنده بد نباشم چشم دعات میکنم

من خودمم دلشکسته ام خیلی.....