2777
2789
عنوان

تگرگ شدید باز دوباره تو مشهد شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیلای ما الان تو فرودگاهن میخواستن برن سوارهواپیماشن گفتن بشینین. ابرای سیاه دارن میان گیرافتادن& ...

خدا وکیلی تو این وضعیت چرا رفتن مشهد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خدا وکیلی تو این وضعیت چرا رفتن مشهد 

وقتی که رفتن نمیدونستن وقتی رفتن دیدن به به

سیل  طوفان رعد وبرق بارون تگرگ

تکمیل

بعد15سال اولین بارشونه 

ان شاءالله هرچه زودتر بهترشه وضع

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
تو دبی هم سیل اومد ولی جمع شد به نظرت دلیلش چس بود؟

همه جا اخرش جمع میشه ولی دیر و زود داره و نتیجش مهمه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
بله دو روزه هم جمع شد به خاطر پیگیری و استفاده از تکنولوژی نه چیز دیگ

تکنولوژی و ایمان به خدا ولی شما فقط تکنولوژی شو دیدین

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خدا رحم کنه.  ان شاالله که اتفاقی براتون نمی افته. واش مردم مشهد الان آگاه تر شده باشن و اگه ب ...

الان همه چی نرمال شد 

بخدا از شدت ترس داشتم سکته میکردم حیاطمون پر از اب شده بود کوچه هم همینطور جایی نبود اب بره خدا خودش رحم کرد خیلی از خونه ها یه قسمتی از مشهد رو سیل خراب کرده 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

فامیلای ما الان تو فرودگاهن میخواستن برن سوارهواپیماشن گفتن بشینین. ابرای سیاه دارن میان گیرافتادن& ...

اره کل اسمون تیره و تار شده بود تاریک تاریک شد خیلی وحشتناک خدا خودش رحم کنه خیلیا خونه هاشون ماشین هاشون رو اب برده و چه خسارتی وارد شده 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

من عکسش رو دیدم،خیلی ترسناک بود توی روز کاملا تاریک شده بود.انگار اخرالزمان باشه 

امیدوارم به خیر بگذره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.