2777
2789

من انسانیم 

از تیر تا اسفند یکوب خوندم کامل و کلا از فرودین اینا جا زدم نتونستم بخونم

بنظرتون میتونم رتبه خوبی بیارم؟ 

پایم قویه

الان فردا صبح امتحان دینی داریم ۱۳ درسه من از همشون یجور خوندم و پیش زمینم بالاست دوباره از ۴ شروع کنم تا ۲ . ۳ شب بخونم یجور مفهومی و عمقی با نمونه سوال زیاد میتونم بالا ۱۸.۱۹ بشم؟بچها چیکار کنم خیلی استرس دارم🥲😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبولی بابا انقد استرس نده ب خودت

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

وای کل بدنم میلرزه اگه جمع نشه چی

دیوونه ای بخدا من دوساله از درس فاصله داشتم تازه دوازدهم بودم نخوندم هیچی کلا صفرم دارم میخونم منم میترسم جمع نشه اما برا تو راحت جمع میشه نگران نباش 

وای کل بدنم میلرزه اگه جمع نشه چی

مهم پایته ملت نخونده قبول میشن ت ک اینهمه خوندی برا چی جمع نشه..فقد زیاد مرور کن هر روز یه کتابو روخونی کن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

مهم پایته ملت نخونده قبول میشن ت ک اینهمه خوندی برا چی جمع نشه..فقد زیاد مرور کن هر روز یه کتابو روخ ...

مامانم هعی میگه تو قبول نمیشی 

چرا چون خودش ۲ بار کنکور داده نشده دخترخالم نشده اعتماد ب نفسمو گرفته هیچکاری نمیتونم کنم

مامانم هعی میگه تو قبول نمیشی  چرا چون خودش ۲ بار کنکور داده نشده دخترخالم نشده اعتماد ب نفسمو ...

منم دوتا اجیام همینو بم میگفتن یه درس سختی بود دوتاشون قبول نمیشدن  سر لجشم ک شده با مدل19پاس کردم سال اولم برا کنکور فقد دوصفحه خونده بودم بجز فرهنگیان همرو قبول شدم ولی خب سر یه اشتباه نتونستم برم دانشگا 

منم دوتا اجیام همینو بم میگفتن یه درس سختی بود دوتاشون قبول نمیشدن  سر لجشم ک شده با مدل19پاس ک ...

پس بنظرت من میتونم؟

رتبه ۴۰۰۰ کشوری ۱۷۰۰ منطقه دو میخام

حقوق کرمان

مامانم هعی میگه تو قبول نمیشی  چرا چون خودش ۲ بار کنکور داده نشده دخترخالم نشده اعتماد ب نفسمو ...

استرس باعث سفید شدن مغز میشه کارایشش میاد پایین اون لحظه نمیتونی جواب بدی ریلکس باش نشد سال دیگه رتبه یک کنکور تجربی 1402سه سال فقد نشست ت خونه سال سوم همچین شاهکاری داد بیرون

استرس باعث سفید شدن مغز میشه کارایشش میاد پایین اون لحظه نمیتونی جواب بدی ریلکس باش نشد سال دیگه رتب ...

بخدا نمیتونم پشت بمونم نشه میفرستم آزاد ک تا عمر دارم سرکوبه