2777
2789
عنوان

بچه ها چرا نی نی حرکت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن.تکون میخوره نترس الکی.خیلی پیش میاد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

حالا جالبه که من دیشب تا حالا تکونهاش خیلی شدید شده  و من از این طرف  نگران تکونهای شدیدشم 

دیروز خیلی گریه کردم و استرس و عصبی بودم  امیدوارم  بچه ام چیزیش نشده باشه😢😢😢😢

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

یه لیوان شیر سرد یا اب میوه سرد بخور پهلو چپ بخواب دستتو بذار رو شکمت سریع حرکت میکنه تا نیم ساعت صبر کن.

استانینوفن مصرف کردی احیانا؟من بخاطر میگرنم خوردم دو روز بعد نینیم حرکت نکرد از ترس رفتم سونو گفت بهم خوابیده بخاطر دارو بوده شما دارو استفاده نکردی

یه لیوان شیر سرد یا اب میوه سرد بخور پهلو چپ بخواب دستتو بذار رو شکمت سریع حرکت میکنه تا نیم ساعت صب ...

نه بابا هیچی 

فقط دیشب یکم استرس داشتم خیلی این دنده اون دنده شدم ترسیدم بند ناف پیچیدهباشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

استرس بارداری همینش بده تکون خورد نخورد ادمو دیوانه میکنه.من که ریسک نمیکردم میرفتم دکتر یا بیمارستا ...

اخه منم هر دو روز یه بار رفتم 

دیگه الان برم چی بگم 

هر روز به یه دلیلی رفتم 

اخه هر دفعه ماماهه گفته زیر 28هفته حرکتاش منظم نیست 

ولی من وسواس دارم 

الان برم میندازتم بیرون

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

میگم برا این دنده اون دنده باید بلند بشم  اخه من یواش میچرخم  ولی بازم وسواس دارم

آروم بچرخی هم کافیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀