2777
2789

سلام من با شوهرم دعوا کردیم و هر کدوم خونه خودمونیم امروز دوستم ی شماره داد منم از سر کنجکاوی خواستم سر کتاب باز کنم .بعد ایشون گف شوهرت با یکی در ارتباطه بعد گف ممکنه کاری باشه بعد گف ممکنه شبا هم می‌ره پیشش بعدشم گف دعا هم افتاده تو قبرستون پرسیدم کی گف کسی ک دعا نوشته شوهر نداره بعد گف ممکنه کسی ک باهاش در ارتباطه باشه .گف کسی رو قبل تو میخواست؟گفتم ن گف ممکنه باشه کلی حرف گف بعد گفتم از کجا مطمئن شم گف باید اظهار جن کنیم۳/۷۰۰ هزینه ۳تومن هزینه وسایل۷۰۰ت دستمزد .گیج شدم اصلا نمی‌دونم راسته یا دروغ مگ توکتاب باز کردن این چیزا میاد یعنی میوفته با کسی در ارتباطس شوهر نداره شبا هم ممکنه بره پیشش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته یکبار ک جدا بودیم از شوهرم دیدم رمز گذاشته رو گوشی  سیمکارتشو در آوردم انداختم دیدم تازه می‌خواسته با یکی آشنا بشه و بلاکاشم هم چند تا زن بودن با این حرفش شک کردم .ولی ایشونم کلی حرف زد ک من مبهم موندم میگم رابطه داره میگ ارتباط دیده میشه میگم خب ممکنه ما قهریم بیاد با من حرف بزنه میگ ن تو نزدیکی .بعد میگ شاید کاریه بعد میگه ممکنه شبا هم می‌ره پیشش آخرشم میگ ما نباید اینارو بگیم