2777
2789
عنوان

توی سر کتاب میگ شوهرت با کسی در ارتباطه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه اطلاعاتی بهش دادی؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

البته یکبار ک جدا بودیم از شوهرم دیدم رمز گذاشته رو گوشی  سیمکارتشو در آوردم انداختم دیدم تازه ...

درست باز نکرده برات هرچی تو پرسیدی دیدی شک داری رو همدن شکت بهت گفته به نظرم باید جوری برات سرکتاب قرانی بگیره که تو حرف نزده تموم آماره بده به حرف تو نگاه نکنه کو بگه..

چرا خونت با شوهرت جداس؟

چون ما عقدیم و هنوز عروسی نگرفتن ولی مجبور شدم بنا ب دلایلی ک تو تاپیکام نوشتم برم شهری ک شوهرم کار می‌کنه و شوهرم اصلا رو حرفاش نمی‌مونه امروز ی حرف میگ فردا میزنه زیرش و میخواد اعتراض نکنم اگ هم حرفی بزنم یا دعوا کنم ک چرا حرفتو عوض میکنی و خسته شدم این نشد ک زندگی هرروز ی حرف کتک کاری داریم و می‌ره خونشون بعد ی مدت  دوباره میاد ک ببخشید تو راس میگی و همون موضوع ها .کلا میگ من مردم تو بشین سر جات حق نداری ی نمونه رفته بودیم خونه مادر شوهرم .مادر شوهرم گف بریم خونه عموت این اومد تو اتاق گف بریم منم تو تاپیکام نوشتم مادر شوهرم چطوریه رو نمی‌دن و مجبوری رفتم خونشون عید دیدنی .شوهرم گف بریم گفتم امروز نه بمونه ی روز دیگ باهم بریم چون نمی‌خواستم با مادر شوهرم ی جا باشم اونموقع هم شهرستان بودیم خونه مامانم میموندیم شوهرم اومدیم خونه دعوا راه انداخت ک ب تو چه ربطی داره من باید میگفتم باشه گفتم پ چرا از من پرسیدی خودت پرسیدی گف چون می‌دونم ناراحت میشدی .کلا ناراحت بود ک چرا مادرم گف بریم فلان جا من حرفشو گوش ندادم در ظاهر طرف منه ولی در کل حرف اونارو گوش میکنه

طبق وضع حال تو و اطلاعاتی که خودت بهش دادی متناسب با حرفای خودت چیزایی بهت گفته که تشویق بشی بهش پول بدی 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

این چیزا ۲حالت داره یا طرف کلاهبرداره که ۹۹درصد همینه یا اگر اخبار درست بهت برسونه گناهه کبیرست پس د ...

باور میکنی هم مغزمو در گیر کرده هم اعصابم بهم ریخته ن بخاطر شوهرما انگار بهم شوک وارد شد جوری حس کردم وقتایی ک با هم بودیمم کسی بوده انگار 

عجیب بود من تا حالا نرفتم..میگفتی کیه که دعا کرده قبرستون ..

منم تلفنی انجام دادم .گف ی خانوم ک شوهر نداره ممکنه کسیه ک شوهرت باهاش در ارتباطه میگم ی خاله داره ک بیوه هست گف برا اینکه مطمئن بشی اظهار جن کن

تو چه اطلاعاتی بهش دادی؟

من گفتم با شوهرم قهریم و جداییم میزنه زیر حرفاش می‌خوام ببینم دلیلش چیه .دیگ نمی‌دونم راسته یا دروغ ولی واقعا شوک وارد شد ب من

خاله ش براش جادوی سیاه کرده..جدی ..دختر داره مگه ..یا دختر داره یا حسوده ..

ن خالش دو تا پسر داره... این میگ ممکنه طرفی ک باهاش در ارتباطه براش دعا نوشته