2777
2789

سلام دوستان به نظرتون شغل بهورزی روستایی که رسمی باشه بهتره یا مسئول کارتخوان از طرف شرکت ایران کیش قرار داد با بانک تجارت ؟؟مسئول کارتخوان پیمانی اما بهورزی رسمی؟؟میشه کمک کنید🥲

رسمی بهتر نیس؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره ولی احساس میکنم مسئول کارتخوان چون تمام وقت نیست هم ادم میتونه درسشو ادامه بده هم شغل ازاد داش ...

باز ببین کدوم ب صلاحته دیگ

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

باز ببین کدوم ب صلاحته دیگ

برا خودم نیست برا نامزدمه هر دو شو استخدام شده کارتخوان رو استخدام شده دو سه روز دیگه میره سر کار اسفند ماه ازمون بهداشت داد الان جواب اومد قبول شده باید بره مصاحبه نمیدونیم چیکار کنیم سنشم کمه درست باید تصمیم بگیره

برا خودم نیست برا نامزدمه هر دو شو استخدام شده کارتخوان رو استخدام شده دو سه روز دیگه میره سر کار اس ...

بهورزی قبول شده خودشم ساکن روستاس؟ بنظرم فعلا برا کارتخوان بره مصاحبه بهورزی رو هم بده اگ قبول شد بهورزی بهتره اگر مصاحبه قبول نشد کارتخوانو بره

بهورزی قبول شده خودشم ساکن روستاس؟ بنظرم فعلا برا کارتخوان بره مصاحبه بهورزی رو هم بده اگ قبول شد به ...

اره عزیزم همون روستا خودشون قبول شده مصاحبه هم احتمال نود درصد قبوله بعد انگار گفتن هرکی قبول شده باید یه دوره دوساله بره ؟

اره عزیزم همون روستا خودشون قبول شده مصاحبه هم احتمال نود درصد قبوله بعد انگار گفتن هرکی قبول شده با ...

آره باید دوره بگزرونه خب پس بنظرم همین بهورزی براش بهتره هم نزدیک محل کارش هم ساعت مشخص داره

آره باید دوره بگزرونه خب پس بنظرم همین بهورزی براش بهتره هم نزدیک محل کارش هم ساعت مشخص داره

احتمال زیاد دیگه همینو بره مرسی گلم بخاطر راهنماییت لطف کردی🙂❤️

احتمال زیاد دیگه همینو بره مرسی گلم بخاطر راهنماییت لطف کردی🙂❤️

خواهش موفق باشه انشاالله