2777
2789
عنوان

کسایی که حلقهluDبرای جلوگیری گذاشتن

236 بازدید | 14 پست

من دوماه هس ک دستگاه جلوگیری گذاشتم تا۴۰روز لکه بیتی داشتم رفتم ماما بهم قرص داد گف خوب نیشی اما قرص هارو خوردم خوب نشودم ترشحات سفید و خونی قاطی دارم.بنظرتون براچی اینجوریم نکنه بهم نمیسازه😕

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت نساخته 

وااای خدانکنه من بچه دومم با قرص شیردهی باردار شودم

از ناچاری رفتم دیگ دستگاه گذاشتم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

اوایل طبیعیه عزیزم، من تا یه سال لکه بینی داشتم 

تا ی سال خیلی بده همش لکه بینی😬

اسی هزینه چقدر دادی؟منم می‌خوام بذارم

تو شهر ما گذاشتم۷۰۰تومن

تا 6ماه طبیعیه لکه بینی . تازه میگن خونریزی های پریودی هم خیلی زیاد میشه با حلقه . 

من پریودیم۷روزس چند وقت پیش شودن دو روز بود اونم خیلی بد خیلی کم خون ازم رف بعد خون سیاه هم بود اصلا پریودیام اینجوری نبودن😕

بنظرم بهتر از باردار شدنه😫😫

اره واقعاااا

چه خوب .من خواستم برم ،خواهرشوهرم گفت 5میلیون هزینه شه .نرفتم . اگه 700باشه همین ماه میرم

چخبره۵ملیلیون😳😐نمیدونم ربطی ب بیمه داره یا ن ما بیمه هم هستیم.

شما کدوم شهرین

چخبره۵ملیلیون😳😐نمیدونم ربطی ب بیمه داره یا ن ما بیمه هم هستیم. شما کدوم شهرین

شهرکرد.بیمه هم دارم .خودم نپرسیدن . خواهر شوهرم ،گفت ،خواهرشوهرش گذاشته 5ملیون . الان فک میکنم الکی گفته که منصرفم کنه .