2777
2789
عنوان

ضدافتاب کودک چی خوبه

12192 بازدید | 20 پست

دخترم ۷سالشه باید ضدافتاب کودک بزنه یانه 

چه مارکی خوبه مای یا سیگل 

راستی ۷سالش م هست میتونم  بزرگانه بیرنگ هم بزنم براش 

یا باید همون کودک باشه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن عوارض داره دکتر پوست به خواهرم گفته.من بچهام یکی سه ساله یکی چهار

یعنی کلا نزنیم براشون 

آخه دختر من سریع تابستون پوستش میسوزه 

من برا دخترم سی گل گرفتم 

ولی کلا نمی زد میومد تو آفتاب بدون کلاه و ضد آفتاب 

پوستش خیلی سفیده الان رو گونه هاش یه مقدار کک و مک ریز انداخته

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

براش لوسیون بگیر که بافتش سبکه 

لوسیون ضدآفتاب آردن من میزنم برا دخترم دکتر داد

شش سالشه من از چهارسالگی براش میزنم چون خیلی سفیده زود میسوزه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من برا دخترم سی گل گرفتم  ولی کلا نمی زد میومد تو آفتاب بدون کلاه و ضد آفتاب  پوستش خیلی ...

عه یعنی از آفتاب بوده یا از نزدن ضدافتاب

براش لوسیون بگیر که بافتش سبکه  لوسیون ضدآفتاب آردن من میزنم برا دخترم دکتر داد شش سالشه من ا ...

ممنون عزیزم اتفاقا بالاترم یکی از دوستان گفتن اردن خوبه

نزدن ضد آفتاب و رفتن تو آفتاب تایم طولانی

دختر من کلاه و عینک مدام میزنه حتی هر روز تو راه مدرسه ولی خوب هیچی به زدن ضدافتاب نمیرسه

دختر من کلاه و عینک مدام میزنه حتی هر روز تو راه مدرسه ولی خوب هیچی به زدن ضدافتاب نمیرسه

نه دختر من تو سنای دختر شما نمی زد الان کلاه از سرش نمیفته ولی اون سن کوتاهی کرد منم که درگیر دو تا بچه حواسم کامل نبود

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
نه دختر من تو سنای دختر شما نمی زد الان کلاه از سرش نمیفته ولی اون سن کوتاهی کرد منم که درگیر دو تا ...

درسته عزیزم منم الان چند سال سهل انگاری کردم نزدم بعد دیگه تو مدرسه دیدم همه مامانا همش ضدافتاب میزنن میارن منم گفتم امروز برم بخرم