2777
2789

سلام بچها من هفت ساله ازدواج کردم بچه نداریم چندماهی میشه اسم نوشتیم بهزیستی که بچه بهمون بدن🤩 همه کاراش انجام دادیم کارشناس هم اومد خونه رو بازدید کرد پیامکش اومده که ثبت شد. بنظرتون چقدر دیگه طول میکشه بچه بهمون بدن؟ کسی بوده بچه بیاره از بهزیستی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زودی 

دو سه ماهه

البته اگر گزارش مثبت باشه

صداتون می کنن یکی دو تا بچه پیشنهاد میدن بهتون 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
فقط چندتاسوال پرسید و مساحت خونه رو پرسید. ما قبلش مدارک رو برده بودیم بهزیستی ثبت شده

مشکل ناباروری داشتین؟

به شغل و درآمد گیر ندادن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

آره هفت ساله ناباروری. بله مدرک شغل رو خواستن  کارگاه داریم هرچی ملک و سند داشتیم بردیم

امیدوارم خدا به دلتون راه بیاد  و زودتر صاحب فرزند سالم صالح بشید 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

واقعا؟ بیشتر ازیکی احتمالش هست بدن؟

نه عزیزم یکی میدن

خودشون انتخاب می کنن با توجه به جنسیتی که انتخاب کردین

و بعد از انجام ازمایش های سلامتی، بچه رو تحویلتون می دن

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو