2777
2789

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین بگین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تو توضيحات ماشين ظرفشوييش نوشته بود برخي از ماشين ظرفشويي ها سيستم بخار شوي دارند . خب به شما كه نداريد چه . برخي از ماشين هاي ظرفشويي 8 برنامه شستشو دارند . خب به شما كه نداريد چه . انگار من برم پيتزا بفروشم . يه نفر بگه مشخصات پيتزاتو بگو . بگم برخي پيتزاها مرغ و قارچ دارند . بعد تو پيتزاي خودم سويا و پياز باشه . بعد مشتري بگه تو كه گفتي برخي پيتزاها مرغ و قارچ دارند . بگم بله گفتم . ولي نگفتم كه پيتزاي منم مرغ و قارچ داره . برخي پيتزاها دارند . از اين مدل حرف زدن نمايندگي بلانكتون معلومه اينها حقه بازن . 

تو توضيحات ماشين ظرفشوييش نوشته بود برخي از ماشين ظرفشويي ها سيستم بخار شوي دارند . خب به شا كه ندار ...

وای خدا اول فکر کردم به من میگی به شما چه 😄

منم رفتم خوندم چیزی نفهمیدم سرچم کردم نفهمیدم چون نوظهوره آخه صد میلیون وام داره ۳ ساله میخواستم ببینم ارزش داره بخرم 

لوازم خودم سامسونگه ولی کوچیکه یخچالم اما همینکه میدونم اصله و تو این ۱۲ سال یه بار هم تعمیرلازم نشده حیفم میاو

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی تاپیک مدیریریت پست های شما رو دنبال میکنم

یه سوال داشتم که بی ریط بود گفتم اینجا ازتون بپرسم چی شد که باردار شدی من واقعا خسته و ناامیدم😞

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزم توی تاپیک مدیریریت پست های شما رو دنبال میکنم یه سوال داشتم که بی ریط بود گفتم اینجا ازتون بپ ...

سلام عزیزم امیدوارم به زودی مادر بشی تاپیکهامو ببینی من از محرم پارسال با همسرم به مشکل خوردم و حتی،بهد اینکه از،طلاق منصرف شدم برگشتم خونم تنش داشتیم هردو برای همین من مرحله انتقال جنین و به تعویق انداختم یعنی همسرم نمیخواست جلوگیری هم نمیکردیم با این حال تا سال بعد باز باردار نشدم آبان تصمیم گرفتیم انتقال جنین بدیم من رفتم دکتر گفت که دارو نمیدم فقط،آنتی بیوتیک داد گفت تنها چیزیزکه میخوام تا ماه بعد فقط شاد باش و تفریح کن منم اومدم هر چیز،بیخودی رو از ذهنم کنار گذاشتم رانتدگی استرس میداد بهم گذاشتم کنار و کارهای معنوی که کردم اینا بودن 👇👇

چله سوره مریم با بچه های نی نی سایت 

یه ختم تو اینا که سید خانم بود کانال داره

گلاب اسپری میکردم تو خونه برای رفع طلسم 

چله محبین که شامل نماز شبم بود اونم تو ایتا و شامل چیزای دیگه 

که نهایتا آذر ما به طرز معجزه آسایی شب شهادت اول حضرت زهرا مثبت شدم و شب شهادت دوم صدای قلب و شنیدم

سلام عزیزم امیدوارم به زودی مادر بشی تاپیکهامو ببینی من از محرم پارسال با همسرم به مشکل خوردم و حتی، ...

چه جالب.. ان شالله خدا نی نی تو برات حفظ کنه❤ خیلی ممنون که جوابم دادی  به معنای واقعی کلمه سردرگمم🙂

التماس دعا دارم. بازم ممنون

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
چه جالب.. ان شالله خدا نی نی تو برات حفظ کنه❤ خیلی ممنون که جوابم دادی  به معنای واقعی کلمه سرد ...

عزیزم درکت میکنم خود ۷ سال اقدام بودم 

سلام بنده هم راجب ویپاد سوال دارم تازه نصبش کردم و فقط یه شماره حساب بهم داده الان قدم بعدی چیه؟

همون قسمت بالای صفحه عکس کارت هست درخواست صدور کارت و بزن 

کدپستی اداره پست زو میتونم بزنم بیاد اونجا؟

ببین قبول میکنه؟

سلام گلم خوبی  عزیزم ویپاد رو نصب کردم میگه کد ملی تکراری میباشد

این مشکل و نمیدونم چیه برای یه خانمه دیگه بود رفت بانک حلش کرد

عزیزم من از شرکت بلانتون خرید کردم یخچالی ساید گرفتم راضی هستم پشتیبانی هم ب موقع و رفتار خوب دارن

فقط تنها اشتباهی ک کردم زمان خرید برای ثبت سفارش با آقای نظری وتیمشون در ارتباط بودم ک خیلییییییییی آقای نظری آدم بی ادب و بی شخصیتی هستن ...با مدیر فروش دیگه ای در ارتباط باشین

عزیزم من از شرکت بلانتون خرید کردم یخچالی ساید گرفتم راضی هستم پشتیبانی هم ب موقع و رفتار خوب دارنفق ...

من دیگه اسنوا خریدن