2777
2789

من دوتا داداش دارم هردورو دوس دارم یکی ۱۲ ساله یکی ۲۴ ساله این ۲۴ سالیه اسمش علی هستش یک آبجی دارم سه ساله عروسی کرده یه دختر پسر هم پشت سر هم آورد الان مشکل من آینه که داداش بنده تو این دوسالی که عروسی کردم یک بارم هم نیامده خونم☺💔ن با من ن با شوهرم مشکلی داره ولی زیاد میره خونه اونا انق عکس از بچهای آبجیم استوری میزاره ی بار هم نشده از دختر من که عین ماهه همه دوسش دارن بزازه

ولی من ازش خبر میگیرم زنگمیزنم میگم بیا خونم بنظرتون کار درستی میکنم یا اشتبا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا حتما دلیل خاصی داره نمیاد وگرنه چه دلیلی داره بینتون فرق بزاره

والا هیچی نیست فقط یادم رفت  بنویسم شوهر خاهرم پسر عمه مونه رفیقشم هست ولی شوهر من از هفت پشت غربیه هس شاید واسه اونه

والا هیچی نیست فقط یادم رفت  بنویسم شوهر خاهرم پسر عمه مونه رفیقشم هست ولی شوهر من از هفت پشت غ ...

خب شاید دلیلش همین باشه خودت زیاد درگیر نکن زیادم بهش زنگ نزن کسی که بیاد خودش میاد

به مامانت بگو اول باید به بزرگترتون بگید

گفتم میگه میاد دیگه دو سال شد پس کی میادکلی خانواده شوهرم بهم تیکه میندازن خسته شدم همش میگن لابد با داداشی مشکلی چیزی داشته ولی هیچی بخدا نبود عروسیمم نیامد گفت سرکارم خسته هم

گفتم میگه میاد دیگه دو سال شد پس کی میادکلی خانواده شوهرم بهم تیکه میندازن خسته شدم همش میگن لابد با ...

احتمالا داداشت بینتون فرق میذاره

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
خب شاید دلیلش همین باشه خودت زیاد درگیر نکن زیادم بهش زنگ نزن کسی که بیاد خودش میاد

اره توهین فکر بودم که گفتم نظر بگیرم ببینم شمارا چی میگید عروسیمان نیامد گفت کارم دوره خسته هم