2777
2789

خانومای عزیز بنظرتون با 950 تومن یه ماشین بخریم و خونه اجاره کنیم یا یه واحد ۸۰ متری تو منطقه خوب شهر بخریم و با رهن خونه ماشین بخریم ؟ 

ما ۱۱ تومن حقوق داریم که ۷ تومنش جا قسط میره ....

سلام عزیزم مورد دوم

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خونه یه میلیاردی چقدر پول رهنشه

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

ماشین کالای اصطحلاکی هستش و یه خش برداره کلی از قیمتش میفته، یه خونه بخرید و با پول رهنش ماشین بخرید عاقلانه است و عاقلانه تر اینه به کسی نگید که خونه خریدید البته اگه خونه رو اجاره میخواهید بدید

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

یعنی واقعا این سوال داره؟جواب واضح و روشنه!

آره اما قسط زیادی رو باید بدیم اوایل پولمون انقد نبود. در حد یه ماشین بود فقط قرار بود رو ماشین کار کنه که قسط وام رو از اون بدیم و حقوق بمونه برامون اما الان دیگ خرید خونه رو انتخاب کنیم باید ی خورده شرایط سخت رو تحمل کنیم