2777
2789
عنوان

عجیب ترین خوابی که دیدید

208 بازدید | 36 پست

من امروز خواب دیدم زمستونه و دارم پابرهنه تو خیابون راه میرم  و گریه میکنم هوام تاریکه و برف رو زمینه هیچکس نیست بعد یه پسر غریبه منو میبینه دلش برام میسوزه و دنبالم میکنه تا کفشاشو بهم بده منم دارم سمت خونه میرم همه چی واقعی بود خیابونا همون بود لباسمم حتی از لباسای الانم بود همرو با جزئیات یادمه بنظرتون معنیش چیه

شمام اگه خواب عجیبی دارید تعریف کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب ترینش تاحالا سه بار خواب دیدم ۱۴ قلو پسر دارم 😁

چون تکرار شده برام عجیب بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

خواب دیدم که با پدرم ازدواج کردم 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛
😂😂 فکرشم ادمو خسته میکنه ۱۴ بچه کوچیک

دقیقا 😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

@niniyar_3   سلام میخام کاربریم کلا پاک بشه طوری که حتی با درخواست بازگشت و تماس با شما هم ب ...

خواب دیدی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوابگاه بودم تو کل واحد تنها همه رفته بودن خونشون 

خوابیدم تو تختم بعد دقیقا همون حالت رو تو خواب دیدم با این تفاوت ک روی تخت بغلی آنابل نشسته 😂😂😂😂

هی چشامو میبستم باز میکردم اون بهم نزدیکتر میشد آخرش رفت زیر تختم خیلی میترسبدم 😂😂😂