2777
2789
اره داره بپرس عکس نگرفتی به شوهرت اینقدر سخت نگیر که بخواد بهت دروغ بگه چه اشکالی داره اگه گاهی با ...

مشکل من این نیست اگه راست می‌گفت دارم میرم اونجا چیزی نمی گفتم گفت آخه عروسیه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تنها تالار و رستوران داره بلکه کافی شاپ هم دارن

خیلی وقت پیش دوست پسرم منو برده بود حدودا 10 سال پیش !

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پس حتمن دختر مختر هم بوده اونجا ... اسی جررررر واجرش کن دیگه ازین گوه ها نخوره

ینی بعضباتون فقط از روی باد معده حرف میزنین . پشیزی برای دل طرف ارزش و احترام قائل نیستین . پاشین خودتونو جمع کنین این حرفا چیه 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

مشهدم داره تعجب کردم این خانم میگن نداره

پس چرا راستشو از هون اول نگفت

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بله داره .حرفاتون را اروم و درکمال ارامش و منطق بزنید و سخت گیری و توضیح اضافه هیچوقت نخواین که بهتون دروغ بگه .تو هتل ک نمیتونه زن ببره چون شناسنامه و عقدنامه میخوان .پس با همکارها و اقایون رفته

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس حتمن دختر مختر هم بوده اونجا ... اسی جررررر واجرش کن دیگه ازین گوه ها نخوره

واییی😭اصلا اهل این چیزا نیست اخه

چطور مردا دلشون میاد بدون خانواده برن مهمونی؟ اونم با رفقاشون. خدا هدایتشون کنه

وااااه مگ چشه . انقد زنا مردا رو محدود میکنن ک یا دروغ میگ از ترس زنش یا خیانت و کلی برنامه دیگ انجام میده . با شوهراتون رفیق باشین ک راحت باشه ولی حد و مرزم براشون قائل باشید

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

واییی😭اصلا اهل این چیزا نیست اخه

چرا اینقدر شکاک شدی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ینی بعضباتون فقط از روی باد معده حرف میزنین . پشیزی برای دل طرف ارزش و احترام قائل نیستین . پاشین خو ...

شما هم دلداری الکی بدین خانم بخوابه تو خواب خرگوشی

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠