2777
2789
عنوان

دوره مزاحم خیابانی خیلی وقته

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 124 پست
هر وقت میبینم میگم تف تو قبر مرده و زنده اون کسی که به افغان ها کار و خونه میده ، مرزها که بازه ، حد ...

عزیزم اینقدر هستن که بهشون کار بدن متاسفانه بخاطر اینکه هم زیاد کار میکنند هم پول کمی میگیرن 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
حرفتون درسته دیگه مزاحم خیابونی مال دهه ۷۰ ۸۰ هست الان داریم عقب گرد میکنیم

🤣🤣🤣🤣🤣🦅🦅

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افغانیا نمک نشناس ترین ادمای دنیان زیاد دیدم تو کامنتاشون که با این همه دولت ایران حمایتشون میکنه با ...

بله تو همه اینایی که شما گفتید منم کوچک ترین تردیدی ندارم ولی شرافت انسان ها باید حفظ بشه ،نمیدونم شایدم من دارم اشتباه میگم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
استان 😳😳😳😳😳😳چه حرفا چه پررو

چندماه پیش رهبراشون میگفتن تا تهران میان میگیرن 😐الان نامه دادن بیاید کمک برا سیل بعد حق آبه مارو نمیدادن الان که سیل شد آبو باز کردن کشور مارو آب برد شرافت ندارن

عزیزم اینقدر هستن که بهشون کار بدن متاسفانه بخاطر اینکه هم زیاد کار میکنند هم پول کمی میگیرن 

اون قدیم بود زیاد کار میکردن الان دیگه تن پرور شدن

بعله اینجوریاس

وقتی خواسته هاشون با مردم خودمون برابر شد اون موقع مبفهمید چه اشتباهی کردید

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
وای سوار مترو که میشم ، این افغانی ها میان تو  لعنتی ها یه بوی بدی میدن 😑😑😑

اره 

یه بویی که مخصوص افغانیاس.حتی خانماشونم این بو رو میدن

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

😂😂😂😂این شعرو یادته یه لیست خرید بود مدیری به عنوان شعر خوندش 😂😁منم معنی حرفتو نفهمیدم الکی همو ...

نه جونم من فقط مثل تو نیستم و وقتی ریپلایتو دیدم فهمیدم نباید وقتمو برای بحث باهات تلف کنم 

بدونِ شک من و شما همدیگه رو نمیفهمیم تویِ این اصلا شک نکن 😉

الان لواسون و خوشنام و شهریار برید 

طرف میلیاردره ، یه خانواده افغانستانی آورده اونجا سرایدار 

این بی همه چیزا رو پرت کنید بیرون ، به جای اینکه بهشون سرپناه بدین ، عین چی هر روز زایمان کنن

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ولی من بیان نژادپرستانه برخورد نکتیم

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
😂😂😂😂این شعرو یادته یه لیست خرید بود مدیری به عنوان شعر خوندش 😂😁منم معنی حرفتو نفهمیدم الکی همو ...

عاقا ولش کن

هر کدوموشونم ۵ تا ۷ بچه میارن

می‌دونی چرا اینقدر بچه میارن بخاطر اینکه بعد نیرو داشته باشند که ایرانو غارت کنن 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

تاپیک زدم بابت این موضوع 

اصلا دوست ندارم نژاد پرستانه با این قضیه برخورد کنم

اما حضور بیش از حدشون اونم تو کشوری ک ظرفیت و تحمل پذیرش اینهمه مهاجر رو نداره واقعا کارو برای ما سخت میکنه

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

ولی من بیان نژادپرستانه برخورد نکتیم

نژاد پرستی فرق داره این امنیت و اینده کشورمونه

هرکس کشورشو دوس داره باید جلواومدن اینارو بگیره

نزاد پرستی یه بحثه در سطح اجتماعی

این قضیه مهمتر از این حرفاست

اینهمه شهید دادیم برای امنیت بعد اینا بیان گند بزنن به امنیت ناموس و کشورمون؟ اون شهدا اون دنیا از ما میگذرن ایا؟