2777
2789
نه عامو جنس خوب گرفتم راحت باش

تا حالا کسی اشکم رو در نیاورده بود الان دارم با اشک مینویسم

خیلیا دلمو شکونده بودن با نظراتشون

شرمنده این همه بزرگواری و سخاوت و نوع دوستیت شدم

حالا خودتم بخوای من نمیتونم ولت کنم حتی اگه دندوناتم بهم ندی مریدت شدم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خیای یدبنیمینابتثمصمثلستمصنصاینصممصنصلیاسخسمتیایا  دیگه نمیتونم اصلا در موردش صحبت نکن حالم بد ...

چشم دیگه دغدغه دندون ندارم

فقط مرید انسانیتت شدم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا کسی اشکم رو در نیاورده بود الان دارم با اشک مینویسم خیلیا دلمو شکونده بودن با نظراتشون شرم ...

قربونت برم ارادت 

حالا گریه نکن هنوز انسانیت نمرده منم ی پایه پیدا کردم برا غذا خوردن ناراحت نباش با هم کیف میکنیم 

بد خواه ناخواه داری بیام دعنشون رو سرویس کنم 

قربونت برم ارادت  حالا گریه نکن هنوز انسانیت نمرده منم ی پایه پیدا کردم برا غذا خوردن ناراحت ن ...

عشقی

لازم نیست حضوری بیای حضورت تو قلبم بهم قوت میده و سرویسن

یکی از معصومین فرمودن سعی کنین اوقاتی رو با اطفال زیر هفت سال و افراد بالای هفتاد سال بگذرونین چون این دو فرقه چیزایی دارن و یاد میگیرین که لازمه

سعی کن از اومدن و رفتن و نشستن و بلند شدن ادما ناراحت نشی فکر کن پیشت احساس ارامش میکنن و خدا رو بابت این حالتت شکر کن که هم سروی هم بید مجنون یکی بهت تکیه میکنه و دیگری زیر سایه ات میاد

درس پس دادم یه وقت جسارت فرضش نکنی که نمیکنی