2777
2789
عنوان

این چه ویروسیه دیگه....؟! خیلی بدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=339525031]آبجوش +آبلیمو +عسل+ ی ق چ زنجبیل[/QUOTE ممنون 🙏🏻

حتما بخوری ها ..

منو این نجات داد من یفهته افتاده بودم هیچ دارویی اثر نمی‌کرد بیشتر هم گلوم اذیت میکرد 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

متایفانه خیلی سریع ویروسش انتقال پیدا می کنه همه اعضای خانوادمون گرفتار شدن هر کدوم ی گوشه افتادن بدن درد سرفه گلودرد و تب لرز هم از علایمش خواهرم به قدری درد داشت که نتونست دیروز بره ازمون

متایفانه خیلی سریع ویروسش انتقال پیدا می کنه همه اعضای خانوادمون گرفتار شدن هر کدوم ی گوشه افتادن بد ...

ای وای 💔😥

الان چند روزه درگیرشین؟ من سه روزه و خب امروز خیلی بد تر هم شدم 

هر چی دارو هم می خوریم انگار نه انگار فایده نداره از کرونا بدتره موقع کرونا این همه درد نداشتیم معلو ...

منم همینطور 

من کرونا نگرفتم اصلا ولی خب این ویروس داره جبران میکنه 

قبلا من آنفولانزا گرفتم. خیلی شدید حس میکنم اینم شبیه همونه 

سلام  ، خوب شدید .  این ته گلو یه حالتیه و بدن درد و سردرد و ضعف و بیحالی  علائم ...

سلام عزیزم خداروشکر آره خوبم بعد این دو هفته 

ولی همچنان ناراحتی گوارشیش باهام موندگار شده 

اره همینه اولش.... 

راستی ببخشید دیر جواب دادم دو هفته تعلیق موقت شده بودم...