2777
2789

اوایل به حدی برام سخت بود که هر روز در موردش تاپیک میزدم😂💔 حس میکردم هیچ وقت قرار نیست خوب بشم. ولی حالا حالم کمی بهتر شده حداقلش از اوت حالت افسردگیه گذشتم، فقط مونده مرحله فراموش کردنش :)

فقط میخوام بهتون بگم عمرتونو وجودتون رو نذارین پای این روابط دوزاری امروزی

تا زمانی که اونقدر بزرگ و بالغ شده باشین که فرق آدم خوب و بد و بفهمین و انتخاب درستی داشته باشین 

همیشه دوست داشتن برای ادامه دادن کافی نیست..

انشاالله ب ارامش برسی گلم🌹

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه اقام و تجربه چند تا شکست رو دارم احساساتیم ۳۰ سال سنمه الان بعد از ۷ سال تنهایی و پاک از رابطه بودن به این نتیجه رسیدم ک با عقلت تصمیم بگیر وو بسنج بعد با احساست ادامه بده بدون ک سرچه کسی خرجش میکنی اول زمانتو دوم روح و احساستو

من یه اقام و تجربه چند تا شکست رو دارم احساساتیم ۳۰ سال سنمه الان بعد از ۷ سال تنهایی و پاک از رابطه ...

دقیقا شما به اون پختگیه رسیدین الان 

کسایی که سنشون کمه با قلبشون تصمیم میگیرن 

چیزی که هرروز دارم تو سایت میبینم 

دقیقا شما به اون پختگیه رسیدین الان  کسایی که سنشون کمه با قلبشون تصمیم میگیرن  چیزی که ...

دقیقا و این اصلا چیز خوبی نیست تنهایی واسه من یه انتخاب بود توی ۷ سال ن جبر خیلی فرقه بین این دوتا اما الان بعد این همه مدت نیاز دارم ک یکی توی زندگیم باشه لحظات خوب وبدمو باهاش شریک شم موفقیت های دست و پاشکستمو باهاش جشن بگیرم اما هم میترسم هم سختگیر شدم نمیتونم و نمیدونم چجوری وارد رابطه شم و این خیلی برام بد شده

دقیقا و این اصلا چیز خوبی نیست تنهایی واسه من یه انتخاب بود توی ۷ سال ن جبر خیلی فرقه بین این دوتا ا ...

میفهمم چی میگین 

اما باید رو خودتون کار کنید تا این سختگیری کمتر بشه 

انشالله به آرامش برسین