2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرش نابوو شد..یه مدت همه پشتش حرف میزدن و هر کسی یه چرتی میگفت ...بعد ۱ ماهم بیخیال شدن ولی مامانش  هنوز نابوده

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...

بله دوست یکی از دوستام . مامانش داشت خودشو پر پر میکرد از حال رفت موقع تشیع بردنش بیمارستان ( فقط درباره مامانش دوستم بهم گفت )

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره دختر عموم ۱۸ ساله تازه عروس خودش و آتیش زد با لباس سفید نامزدی که براش خریده بودن  کسی نفهمید چرا یه مدت  یادش بودن الان نه .. و دختر دایم که اونم با دوتا بچه خودشو اتیش زد و جلو چشم همه سوخت شب عید بخاطر تهمت های خانواده شوهر و بی محبتی شوهر 

کار بسیار غلطی نکنین توراخدا هیج کس یادش نمیاد که یه روز بودین اصلا بیادم  بیارن دیگه به درد شما نمیخوره ... شوهر دختر عموم و دایم رفتن ازدواج کردن الانم تو کیف حال خودشونن 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

بله تک پسر16ساله یه خانواده که 7

تا خواهر داشت رفت و داغشو گذاشت به دل مادرش و 7خواهرش 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁