2777
2789

به نظرتون کسی که قبلا ازدواج کرده و جدا شده اگر دوباره ازدواج کنه بخاطر بچه هاش به اختلاف میخوره؟یا اصلا آدم با اینجور افراد نباید ازدواج کنه؟

من خودم جدا شدم بچه هام دارم فعلا هم قصد ازدواج ندارم ولی میگم شاید یه زمانی بخام ازدواج کنم نکنه بخاطر بچه ها به اختلاف بخورم؟البته اگر ازدواج کنم باباش بچه رو ازم میگیره ولی خب به هر حال پیش منم میلن دیگه و بخشی از زندگیم هستند،و اینکه خب خواستگار هم برام بل شرایط خودم میاد مثلا طرف قبلا ازدواج کرده و بجه هم داره آیا بچه اون باعث اختلاف تو زندگی میشه؟

میدونید آخه یکی از اقواممون از زنش جدا شده بود بچه هم داشت بعد الان ۳ساله با یه دختر خانمی ازدواج کرد و الان هم بجه دار شدن،من امروز شنیدم بخاطر بچه اولش خیلی با هم مشکل دارند

بابا دلتنگتم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمه من یه بچه داره تو ازدواج دومش هم شوهرش بچه داشت 

به اختلاف خوردن وجدا شدن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞