2777
2789

سلام دوستان من چند روز پیش جلوی موهامو هایلایت کردم بعد که دوروزی گذشت دیدم یه خورده به زردی میزنه.به رایشگر که گفتم گفت شامپو بنفش ضدزردی بخر بزن روی موهات،

منم این کارو کردم ولی حالا موهام رنگشون انگاری دودی شده اما  دوست ندارم

،حالا سوال من اینه که میشه یه شامپو رنگ دیگه مثل رنگ بلوند بخرم و بزارم؟؟رنگشون تغییر میکنه؟

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شسته بشه دوباره بلوند میشه

کاری نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رنگساژ بگو بزنه برات ارایشگر

ما چهارشنبه عروسی داریم ولی منم پریودم.گفت موقع پریودی موها رنگ نمیگیرن

عزیزم شامپو سیلور بگیر  شامپو بنفش رنگ مو رو بد می‌کنه

میتونم رنگ بلوندش رو بخر م وبزارم؟؟این رنگ دودی رو ازبین میبره؟؟

شسته بشه دوباره بلوند میشه کاری نکن

اره ولی ما ۰هارشنبه عروسی داریم گفت ماندگاری این شامپوها تا ده الی دوهفته س

چند بار بشوری رنگ دودیش از بین میره  دوباره رنگ نکن موهات میسوزه

مرسی 

به نظرت یه شامپو رنگ دیگه بخرم بزارم؟؟