2777
2789
عنوان

چند تا از امتحان نهایی ها رو نمیرم

1124 بازدید | 44 پست

بچه ها من سال سومیه که میخوام کنکور بدم  و بار دومی که ترمیم میرنم.فرصت آخرمه

هیچی نخوندم و خستم از پشت کنکوری بودن

حالم از اتاقم و خونمون به هم میخوره

خواستم زندگیم رو از این وضع دربیارم و تغییر بدم 

گفتم نهایی ها رو 20 میگیرم و میانگین 30 درصد تو کنکور میزنم و از شر پشت کنکوری بودن خلاص میشم.

حالا برا 20 گرفتن نهایی فرجشون خیلی کمه.مثلا شیمی و عربی یه روز و نیم

ریاضی و فیزیک دو روز و نیم

برای منی که صفرم وقت کمیه

پس تصمیم گرفتم 3 تا از امتحان هارو از بینشون حذف کنم تا فرصتم بیشتر بشه.

الان مشکلم اینه میگن اون 3 تا درسی که ترمیم نمیکنی ترازشون میاد پایین.مثلا نمره 19/5 میشه15-16

اینجوری معدلم میاد پایین و امسالم قبول نمیشم.

چقد امیدوار بودم به این 40 روز باقیمونده

نمیدونم چه غلطی بکنم...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتت کم نیست. نا امید نباش..

نمونه سوال زیاد حل کن. به خودت قول بده که این چند روز   فقط بخونی و هیچ کار دیگه ای انجام ندی. مطمئنم نتیجه میگیری‌.

خدا بار ها به داد من تو زندگی رسیده. از رحمتش نا امید نشو و تمام تلاشت رو بکن. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
وقتت کم نیست. نا امید نباش.. نمونه سوال زیاد حل کن. به خودت قول بده که این چند روز   فقط ...

آخه عزیزم من اون 3 تا امتحان رو نرم معدلم خیلی میاد پایین و امکان قبولی وجود نداره.

خیلی حالم بده

بعد از 3 سال افسردگی شدید ، با امید و انگیزه شروع کردم به درس خوندن که امسال برم دانشگاه ولی....هعی

آخه عزیزم من اون 3 تا امتحان رو نرم معدلم خیلی میاد پایین و امکان قبولی وجود نداره. خیلی حالم بده ...

خب الان راه حلت چیه عزیزم؟؟؟ تو تا جایی که میتونی تلاش کن. با نتیجش کاری نداشته باش. 

من سالی که امتحان نهایی داشتم همه چیز رو به خدا سپردم..... تو هم همین کار رو انجام بده. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من امسال تحت هرشرایطی نمیمونم برای سال بعد

ریاضی هم نمیخام ترمیم کنم

نترس درست میشه

اون چیزی که باید بشه میشه

توی فرجه هاهم می‌رسی شیمی باید از چندروز پیش میخوندی

برنامه نهایی رو خیلی وقته ک دادن

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

ببین یه رور و نیم یا دوردز میشه بیشتر ۲۴ ساعت تو ۴ ساعت خواب بستته میرسی بخونی

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
آخه کنکور واقعا یه مافیاعه

پس ایناایی ک سال دوم دانشگاه خوب قبول میشن چیَن؟ از کجا میان؟

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی]