2821
2789
عنوان

پیش دبستانی

106 بازدید | 14 پست

سلام خانمای گل من امسال دخترم پیش دبستانی میره بخاطریه سری مسائل نمیخوام امسال ثبت نامش کنم اگه امسال ثبت نامش نکنم سال بعدبایدکلاس اول بره یامیتونم پیش ثبت نامش کنم کسی خبرداده مرسی ازدوستان

کد ملی دارن و متاسفانه نمیتونید مهد بذارید می نویسه کد تعریف نشده 

باید نامه از آموزش پرورش بگیرید 

کدملی برای کلاسِ اول تعریف شده 

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یک سال دیرتر فرستادم پسرمو پیش دبستانی بنا به دلایلی. امسال هم میره اول ان شا الله

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

پیش دبستانی برای مدرسه واجب نیست ولی برای خود بچه چرا

من پسرم و نبردم و خیلی پشیمونم البته خودشم زیاد تمایل نشون نمیداد

ولی دخترم از ۴ سالگی همش میگفت منو ببر کلاس

هم مهد بردمش هم پیش دبستانی برای مدرسه اش خیلی کمک کننده ست و تاثیر مثبت روی روحیات بچه داره

🌸🌸

من یک سال دیرتر فرستادم پسرمو پیش دبستانی بنا به دلایلی. امیال هم میره اول ان شا الله

دیرفرستادی پیش ثبت نامش کردی یاکلاس اول اگه کلاس اول ثبت نامش کردی میتونستی پیش ثبت نامش کنی

پیش دبستانی برای مدرسه واجب نیست ولی برای خود بچه چرا من پسرم و نبردم و خیلی پشیمونم البته خودشم زی ...

گلم من فقط نمیخوام امسال بره اگه انشالله سال بعدپیش ثبت نامش کنن حتمامیبرمش فقط امسال نمیخوام بزارم بره

گلم من فقط نمیخوام امسال بره اگه انشالله سال بعدپیش ثبت نامش کنن حتمامیبرمش فقط امسال نمیخوام بزارم ...

اونش رو اطلاع ندارم بتونید با نه چون محدودیت سنی داره

مثلا میگه متولدین این بازه ی سنی میتونن پیش یک ثبت نام کنن

متولدین این بازه پیش دو و...

از سنش بگذره همون مدرسه باید ببرینش

🌸🌸