2777
2789

سلام من زیر دلم کمی درد میکرد یه عطسه کوچیک زدم دلم وحشتناااااک تیر کشید خیلی بد  

من عطسه زیاد میزنم تا حالا اینجور نشدم.

برای چی بود نگرانم  

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

وقتی میخوای عطسه کنی دستت رو زیر دلت فشار بده . بعضی وقتا اینطوری میشه . عضله زیر شکم میگیره . خیلی هم دردش زیاده.  سعی کن که با صدا زیاد عطسه کنی که فشار نیاد بهت

خدایا به همه منتظرا نی نی سالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوای عطسه کنی دستت رو زیر دلت فشار بده . بعضی وقتا اینطوری میشه . عضله زیر شکم میگیره . خیلی ...

دستم گزاشتم اما دردش خیلی خیلی بد بود ترسیدم  

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

طبیعی 😊

خودم همیشه به همه میگم هر دردی تو بارداری طبیعیه  

اما نگران میشی بعضی وختا

عفونت ادراری و اینا نداشته باشی؟ دردت خوب نشد برو دکتر

فقط همون لحظه بود کلا یه دقه درد وحشتناک پیچید تو دلم  

منم همش اینجوری میشم😕

خیلی دردش بده من فقط اولین بارم بود دادم رفت هوا ناخوداگاه  

هيچي نيست عزيز نگران نباش هر وقت خواستي عطسه كني بشين روي مبل  ايستاده عطسه نكن

ممنون    

این هفته چن کیلو اضافه وزن داشتی؟!

تا الان فقط کم کردم خوراکم خیلی کم شده.ولی امروز وزن کردم نیم کیلو کلا اضاف کردم.

از اول تا الان 6کیلو کم کردم